I’Velo petrece la Unica Summer Bike Fiesta

\"10390079_898421426859716_8192529866984708294_n\"
Revista Unica si I\’Velo va invita, pe 1 august, la Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete!

Pentru al treilea an consecutiv, ne pregatim bicicletele de distractie si promovam miscarea pe ritmuri de fiesta.

Ca si in anii precedenti, participarea este gratuita, iar voia-buna, garantata! Inscrierile pentru eveniment se fac pana pe 31 iulie, ora 12:00, aici.

Programul se anunta unul plin si cu multe activitati pe gustul nostru:

17:30 – Punct de intalnire: se striga adunarea in parcarea Bucuresti Mall (Calea Vitan, 55-59)

17:30 – 19:00 – Inscrierea participantilor si impartirea accesoriilor de Fiesta. Se vor face fotografii, se va asculta muzica, un magician va face spectacol, iar un biker ne va uimi cu tot felul de scheme inedite. Cei prezenti vor fi invitati la apa si inghetata. De asemenea, participantii vor fi provocati la un concurs pe bicicletele pentru care se vor pune la bataie super premii.

19:00 – Se pleaca pe bicicleta din parcarea Bucuresti Mall (Calea Vitan 55-59) spre Roaba de Cultura (Herastrau), pe traseul: Posta Vitan, cu iesire catre Bd. Unirii (cladirea Zepter), Piata Alba Iulia, Piata Eudoxiu Hurmuzachi, Piata Muncii, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Bd. Mircea Eliade, Bd. Beijing, Crucea Mileniului, Pescarus – Herastrau, cu oprire la Roaba de Cultura.

20:00 – Adunarea la Roaba de Cultura, unde, pana la ora 20:30, participantii se vor delecta cu inghetata, fresh-uri, bere, batoane nutribon si salate.

20:30 – Concert Liviu Teodorescu

21:10 – Concert Adela Popescu

21:45 – Tombola cu premii: 10 biciclete, genti realizate din materiale reciclabile, 10 lanterne pentru biciclete, 4 seturi de cutite pentru munte, 5 carti „Gradina Secreta”, 5 carti „Padurea Fermecata”, 5 seturi de carti din colectia „Clasici moderni”, 4 vouchere de cumparaturi

22:15 – Vizionare de film in aer liber: „Judecatorul” (2014), cu Robert Downey Jr., Robert Duvall

Cine nu are bicicleta
In cazul in care vreti sa participati si nu aveti biciclete, I’Velo vine in ajutorul vostru. Este important sa stiti ca nu vor fi biciclete de inchiriat la locul evenimentului, ci va trebui sa mergeti la unul dintre cele 3 centre I’Velo din Bucuresti, localizate in: parcul Tineretului, Piata Charless de Gaulle – gura de metrou Aviatorilor sau Arcul de Triumf. La sfarsitul evenimentului puteti preda bicicleta la centrul din parcul Herastru.

Cine poate participa
Nu exista limita de varsta! O singura mentiune, daca veniti cu copii foarte mici, va fi destul de dificil pentru ei sa pedaleze in tur alaturi de cei mari si pot fi expusi unor accidente nedorite. Dress code-ul evenimentului cere ca toti participantii sa poarte ceva rosu asa ca va asteptam cu super idei.

Pana pe 1 august participati la concurs si puteti castiga o bicicleta

Pana sambata, sunteti invitati sa participanti la un super concurs. Ce trebuie sa faceti?
Fotografiati-va pana pe 1 august langa bicicleta Unica din Bucuresti Mall
Postati poza pe contul personal de Instagram sau Facebook
Folositi hashtag-urile #SummerBikeFiesta si #BucurestiMall si puteti castiga o bicicleta
Castigatorul va fi anuntat pe 7 august pe unica.ro

Nu ratati petrecerea verii si nu uitati de dress code-ul: e musai sa purtati ceva rosu!

I‘Velo va fi pe 1 august la Unica Summer Bike Fiesta! Haideti si voi!

Scroll to Top