I’Velo te premiaza!

\"11219334_901424479892744_6007420997130194776_n\"

Bicicleta I’Velo e folosita cu drag si spor in plimbarile de weekend, la cumparaturi, la iesirile romantice, in concedii, in plimbarile de cunoastere a orasului sau pur si simplu pentru doza zilnica de miscare. Indiferent de motivul pentru care alegi sa pedalezi pe bicicleta noastra, afla ca I’Velo te provoaca la un nou CONCURS.

Inchiriaza, in perioada 15 iulie-15 august, contra cost, o bicicleta de la centrele I’Velo din Bucuresti sau din tara si poti castiga una dintre cele 7 biciclete oferite de Sprint Bike. Punem la bataie cate o bicicleta pentru fiecare oras I’Velo: Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu, Iasi, Alba Iulia si Oradea.

Tine minte: mai multe inchirieri, inseamna mai multe sanse de castig! De asemenea, daca inchirezi bicicleta I’Velo din 2 sau mai multe orase, intri in tragerea la sorti pentru fiecare oras in parte. Tentant, nu-i asa?

Daca vrei sa afli mai multe despre regulamentul concursului nostru, il gasesti in centrele I’Velo din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Sibiu, Alba Iulia si Oradea sau pe https://www.facebook.com/IloveVelo.

E simplu sa castigi cu I’Velo: inchirezi, pedalezi si un Sprint Bike MTB 26’’ poate fi al tau!

Asadar, start la pedalat!

Scroll to Top