Implică-te

Susține proiectele Green Revolution

După 15 ani plini de pasiune și angajament, în care milioane de oameni s-au implicat în campaniile și acțiunile noastre, te așteptăm și pe tine să faci parte din continuarea poveștii Green Revolution.

Te invităm să susții inițiativele noastre și să te alături eforturilor noastre de a face orașele din România mai ecologice și mai durabile. Împreună, putem construi un viitor mai verde pentru următoarele generații.

Indiferent de varianta prin care alegi să ne susții, te rugăm să trimiți un mail către office@greenrevolution.ro și un coleg va prelua cererea ta.

Câteva modalități prin care poți contribui, dacă reprezinți o companie:

Redirectioneaza

20%

din impozitul pe profit

Redirectioneaza 20%

Poți redirecționa 20% din impozitul pe profit către Green Revolution, folosind formularul 177. Nu uita că suma nu trebuie să depășească 0,75% din cifra de afaceri și trebuie să te încadrezi în plafonul admis de lege.

Sau ne poti

sponsoriza

direct de pe companie

Sponsorizare

Ai și opțiunea de a efectua o sponsorizare clasică, plătind direct de la companie către Green Revolution. Anul viitor, poți deduce suma din impozitul pe profit aferent anului în curs.
Scrie-ne pe office@greenrevolution.ro

Dacă ești persoana fizică și vrei să ne susții:

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit anual către Green Revolution, folosind formularul 230. Nu uita că suma nu trebuie să depășească plafonul de 3,5% din impozitul pe venit datorat.

IATĂ PAȘII CARE TREBUIE PARCURȘI:
  1. Descarcă aici formularul gata completat cu datele Asociației Green Revolution;
  2. Completează-l cu datele tale şi semnează-l;
  3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 25 mai 2023.
  • Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor
  • Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Fiecare contribuție contează și ne ajută să continuăm munca noastră în beneficiul mediului și al comunității. Îți mulțumim pentru implicare și sprijin!

Contactează-ne

Câteva dintre proiectele noastre

Scroll to Top