Despre noi

Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Propunem si realizam, impreuna cu autoritatile, strategii si politici de mediu coerente. Militam pentru pentru introducerea  bicicletei ca mijloc de transport alternativ, pentru reducerea consumului de energie, pentru folosirea surselor regenerabile si a tehnologiilor verzi, pentru implementarea sistemelor de colectare selectiva a deseurilor, pentru constientizare si educatie ecologica in scoli.

Cum facem asta?

 Actionam pe doua directii:

  • Prima directie: realizam proiecte care raspund unor probleme de mediu si educatie. Proiectele sunt realizate cu sprijinul sponsorizarilor primite din partea companiilor, dar si a fondurilor atrase din donatiile persoanelor fizice.
  • A doua directie: oferim suport si ne implicam intr-un dialog permanent cu autoritatile in vederea imbunatatirii politicilor si a strategiilor de mediu.

 

De ce facem asta
Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.