Proiecte

Proiectele noastre sunt interconectate și își propun să fie ca o gură de aer proaspăt pentru cei care înțeleg cât de important este să ținem pasul cu noutățile despre mediu și să acționăm cât mai decisiv către o viață mai sustenabilă.

> 1,2
milioane

utilizatori IVelo de la înființarea pogramului

35 de locații

în București, Constanța și Timișoara

Mobilitate urbană

E ușor să vezi viața în roz, când orașul e puțin mai verde. Cam asta este efectul IVelo în aglomerările urbane. Peste 1,2 milioane de oameni au folosit serviciul de bikesharing. În fiecare an parcurg peste 2 milioane de kilometri și contribuie la reducerea a aproximativ 51 de tone de CO2.

De aceea plănuim să extindem rețeaua de biciclete și să facem transportul pe două roți cât mai accesibil și mai ușor de utilizat pentru toți cei care țin la sănătatea lor și a orașului în care trăiesc.

Educație de mediu

Educația de mediu este probabil una dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sustenabilitate.

Oamenii au început să devină tot mai conștienți de faptul că fiecare gest contează și că sunt și ei direct responsabili de protejarea mediului înconjurător.

Iar misiunea noastră este să-i încurajăm și să le oferim cât mai multe mijloace și oportunități pentru a fi informați și pentru a a adopta un stil de viață sustenabil.

> 78.000

vizitatori unici pe lună pe green-report.ro

> 1 milion

de oameni ne-au vizitat la Roaba de Cultură

> 150 de conferințe

Green Report, organizate în ultimii 15 ani

> 16.000 de participanți

cumulat la edițiile precedente

Advocacy

Asociația Green Revolution a devenit o platformă de dialog cu autoritățile prin care încercăm să găsim soluții realiste privind dezvoltarea sustenabilă și responsabilitatea față de mediu.

Suntem mândri că am contribuit la promulgarea Legii Picnicului în 2010, lege prin care s-a interzis organizarea picnicurilor în alte zone decât cele special amenajate, dar și la Legea 132/2010 care prevede colectarea separată a deșeurilor în instițutiile publice.

Totodată, suntem membrii ai WCA (World Cycling Alliance) și ECF (European Cyclist Federation) unde am fost în comitetele de conducere în ultimii ani. La nivel local, avem parteneriate instituționale cu AmCham, AHK și BRCC.

contact

completează formularul

Urmărește-ne în social media

Scroll to Top