Am dat startul celui de-al treilea sezon Green Bee!

\"Afis

Astazi, 28 iulie, lansam alaturi de Kaufland Romania al treilea sezon Green Bee, cel mai amplu proiect de educatie ecologica din Romania. Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste intre 6 si 14 ani si are ca obiectiv schimbarea atitudinii fata de mediul inconjurator prin intermediul unei abordari interactive a ecologiei si a unui stil de viata echilibrat.

Bazat pe tehnica invatarii prin joc, ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si un stil de viata sanatos si echilibrat, de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unei calatorii imaginare in spatiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

“Suntem bucurosi ca suntem partener la acest proiect foarte interesant si original in Romania. Este esential pentru copii sa fie informati de mici despre importanta protejarii mediului inconjurator. Prin acesta actiune, ne dorim sa se implice cat mai multi copii, si sa fie interesati de tot ce inseamna grija fata de mediul in care traim, si sa adopte un stil de viata sanatos”, Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland Romania.

Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfasura in perioada 28 iulie – 30 noiembrie 2015 si aduce o serie de noutati si provocari pentru copii, care vor invata lucruri interesante despre ecologie. De asemenea, sub indrumarea unor specialisti in bucatarie si nutritie, prin implicarea in activitati distractive de gatit sau nutritie, vor afla si care sunt beneficiile unui stil de viata sanatos si echilibrat.

„Educatia copiilor intr-un spirit responsabil fata de mediu este o componenta importanta a dezvoltarii sustenabile. In cele doua sezoane, peste 21.000 de copii au participat la proiectul Green Bee si au invatat cat de important este sa protejam mediul in care traim. Acest rezultat ne-a incurajat sa continuam si sa dezvoltam proiectul, adaugand si componenta de sanatate si stil de viata sanatos si echilibrat. Prin proiectul “Green Bee” ne dorim ca generatiile viitoare sa inteleaga importanta grijii fata de mediu si a adoptarii unui stil de viata echilibat, in care, atat alimentatia, cat si nutritia corect inteleasa si aplicata, ne ajuta sa traim si sa ne dezvoltam frumos”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Nava spatiala Green Bee o puteti gasi in parcul Tineretului, zona Rozariu si este pregatita de decolare. Echipajul acesteia, Capitanul Raxo si Secundul Noni ii asteapta pe micii exploratori in fiecare zi, de luni pana d, www.greenrevolution.rominica, intre orele 10:00 – 18:00. Intrarea este gratuita asa ca sunteti asteptati in numar mare.
Mai multe detalii pe: www.green-bee.ro sau www.facebook.com/GreenBeeProject.

Scroll to Top