Suedia Creativă, trei zile de sărbătoare suedeză la Roaba de cultură, în parcul Herăstrău

\"\"Ambasada Suediei la București și Business Sweden, în parteneriat cu Asociația Green Revolution, vă aşteaptă în weekend-ul 13 – 15 iunie la Suedia Creativă, un eveniment prin care dorim să aducem în atenția publicului românesc muzica, tradițiile și cultura suedeză.
Suedia, unul dintre liderii mondiali în inovație, își mută granițele în Parcul Herăstrău, pe pajiștea Roabei de Cultură. 13, 14, 15 iunie, trei zile în care cuvintele cheie vor fi inovație, dezvoltare durabilă, cultură, design, modă, muzică, filme.
Creativitatea și grijă față de mediu, valori promovate de societatea suedeză, se vor regăsi în toate activitățile de pe pajiște: ateliere creative, concerte, jocuri pentru copii, relaxare, modă, proiecții de film. Într-un cuvânt: timp de calitate petrecut în natură, împreună cu prietenii și familia.

[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]Suedia Creativă este un concept creat de Ambasada Suediei și Business Sweden, şi, împreună cu companiile suedeze din România, dorim să prezentăm publicului românesc exemple suedeze de inovație, cultură și dezvoltare durabilă. Sperăm ca evenimentele prezentate în aceste trei zile să inspire și să fie de interes, iar Suedia Creativă să aibă o continuitate. Vă așteptăm cu drag la Roaba de cultură, în Parcul Herăstrău!
Excelenţa Sa, Anders Bengtcén, Ambasadorul Suediei[/quote]

Suedia Creativă înseamnă trei zile de:
Muzică de calitate – Concert Kim Cesarion, invitat special. Un artist foarte cunoscut din Suedia, un muzician clasic instruit, a cărui melodie \”Undressed\” a fost hit în multe țări din Europa, vine la Roaba de cultură să facă spectacol.
Ateliere de pictură a căluțului Dalahäst, unde veţi face cunoștință cu tradiționalul cal suedez. Sculptat în lemn, originar din provincia Dalarna, calul Dalahäst este una dintre cele mai cunoscute jucării pentru copii, iar acum copiii din București vor avea ocazia să-și pună amprenta asupra lui.
Relaxare și cafea bună – zonă de relaxare și muzică de calitate, ateliere creative și multă voie bună.
Cursuri de prim ajutor –  suedezii sunt recunoscuți pentru dragostea faţă de natură și interesul lor pentru o viață sănătoasă, iar cursurile de prim ajutor încurajează această preocupare.
Frumusețe și stil de viață – atmosferă relaxată, cu activități de evaluare corporală, cursuri și sesiuni de machiaj și nutriție.
Ateliere de reciclare creativă – Suedia este cea mai nepoluată țara din Europa, iar atelierele de reciclare creativă demonstrează importanţa pe care suedezii o acordă reciclării și reutilizarii resurselor.
Sport și mișcare – sesiuni de sport și o atmosferă plină de energie vor umple pajiștea Roabei de cultură, un exemplu al modului în care suedezii aleg să-și petreacă timpul liber.
Jocurile Copilăriei – copiii au un loc aparte în inimile şi viaţa noastră şi le-am pregătit jocuri, show-uri de magie, de improvizație și multe surprize.

[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]Ne bucurăm să primim pe pajiștea Roabei de cultură invitați de seamă și să fim gazda unui eveniment atât de special – Suedia Creativă. Timp de trei zile, bucureștenii vor avea ocazia să afle mai multe informații despre cultura suedeză, tradiții şi obiceiuri, prin participarea la activități dintre cele mai diverse: muzică, sport, zonă de relaxare, workshop-uri de reciclare creativă, film. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă bucura de un festival al culturii suedeze în natură.
Raluca Fişer, președintele Asociației Green Revolution[/quote]

Accesul publicului este, ca de obicei, liber, iar noi vă așteptăm cu drag la Roaba de cultură, să trăim în ritm suedez, de dimineață până târziu în noapte!

Scroll to Top