La Dragomireşti începe «Picnic în Poiană»

Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Ciucaş, inaugurează sâmbătă, 7 iunie, ora 10:00, «Picnic în Poiană», prima zonă de picnic eco din județul Dâmbovița, amenajată în zona Coasta-Boldan, comuna Dragomirești, situată la 10 km de Târgoviște, într-o zonă cunoscută de către dâmbovițeni și apreciată pentru frumusețea ei.
[quote align=”center” color=”#999999″]Am îmbrățișat cu inima deschisă această inițiativă, prin care dorim să arătăm că picnicul și relaxarea în mijlocul naturii se pot face protejând în același timp mediul natural, față de care fiecare dintre noi are o responsabilitate. Suntem bucuroși că acum, atât dâmbovițenii, cât și turiștii din weekend au posibilitatea să se relaxeze în natură la un «Picnic în poiană», alături de o bere rece Ciucas. Să înceapă relaxarea!
Victor Teiosanu, Brand Manager Ciucaş, Stejar și Azuga[/quote]

De această investiție în zona «Picnic în Poiană», Ciucas și Green Revolution își doresc să beneficieze toată comunitatea locală, dar și vizitatorii zonei, astfel că, după inaugurare, întreagă amenajare va trece în administrarea primăriei locale din Dragomirești.
[quote align=”center” color=”#999999″]Primăria Dragomirești salută inițiativă Green Revolution și Ciucas de a amenaja un loc civilizat de picnic pentru dâmbovițeni și turiștii din zonă, pentru că aceștia să poată petrece la sfârșit de săptămâna, și nu numai, câteva ore plăcute în aer liber. Pe un teren de zece hectare, în zona Coasta Boldan, vor găsi grătare, foișoare, coșuri de gunoi, toalete ecologice, și ne bucurăm că, începând din 7 iunie, va trece în administrarea primăriei noastre și ne dorim  să beneficieze întreaga comunitate locală de acest proiect. Dragoș Vladulescu, primarul comunei Dragomirești[/quote]

Zona de picnic va fi dotată cu cinci foișoare, cinci ansambluri de mese și bănci, grătare, coșuri de gunoi, toalete ecologice, indicatoare locație, toate obiectele încadrându-se perfect în cadrul natural al zonei.
Zona «Picnic în Poiana» este deschisă tuturor persoanelor care doresc să organizeze activități de picnic cu familia sau prietenii, iar intrarea este liberă. Scopul este de a determina locuitorii din zonă și turiștii din weekend să conștientizeze importanţa naturii și să adopte un comportament responsabil față de mediu.
[quote align=”center” color=”#999999″]Ne dorim ca prin acest proiect să informăm și să sensibilizăm
autoritățile și populația din zonă, dar și turiștii din weekend,
despre importanţa protejării mediului și despre
impactul pe care activitățile de picnic neorganizate le pot avea
asupra mediului.
Raluca Fişer, președinte Asociația Green Revolution[/quote]

Utilizatorii viitoarei zone de picnic vor avea de respectat câteva reguli simple:
[list type=”check”]

  • să depoziteze gunoaiele și resturile menajere în coșurile pentru colectare selectivă;
  • să arunce țigările, chibriturile sau orice alte obiecte aprinse numai în locurile special amenajate;
  • să aprindă focul doar în zonele amenajate pentru grătar;
  • să respecte regulile privind accesul mașinilor în afara drumurilor publice și a zonelor special amenajate în acest sens;
  • să protejeze copacii sau arbuștii;
  • să nu hrănească animalele sălbatice;
  • să nu distrugă, modifice sau degradeze panourile informative, marcajele sau indicatoarele.

[/list]

 

Despre Ursus Breweries
Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell și Miller. Contribuția Ursus Breweries la bugetul de stat a atins 259 milioane euro în 2012, provenind din accize, TVA, contribuții la asigurările sociale și alte taxe.  SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuție pe şase continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaționale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă exceptională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Pentru mai multe informații despre Ursus Breweries și programele sale, puteţi vizita: www.ursus-breweries.ro și www.desprealcool.ro. 

Scroll to Top