Skanska&Medicover Cros, sambata, 6 iunie, la Suedia Creativa

Cea de-a doua editie a Suediei Creative revine la Roaba de cultura cu multa distractie in stil suedez.

Ambasada Suediei la Bucuresti, impreuna cu Asociatia Green Revolution, va invita pe 5,6 si 7 iunie sa luati parte la trei zile de sarbatoare cu muzica, traditii si cultura suedeza, la Roaba de Cultura, din parcul Herastrau, zona Pescarus. Cuvintele de ordine vor fi inovatie, stil de viata sanatos, dezvoltare durabila, cultura, design, cooking, muzica si filme.

Programul evenimentului include sesiuni de evaluare a starii de sanatate a plamanilor, ateliere creative, concerte, demonstratii de gatit, jocuri pentru copii, relaxare, dar si proiectii de film, toate in aer liber. Daca nu v-am convins, va spunem de pe-acum ca Smiley ne-a pregatit un super concert, special pentru Suedia Creativa,

Noutatea acestei editii este Crosul Skanska&Medicover care va avea loc sambata, 6 iunie, incepand cu ora 9:00. Astfel, toti adeptii unui stil de viata sanatos sunt invitati sa isi ia portia de energie si miscare la o cursa de alergare. Cursa se adreseaza atat celor mari cat si celor mici.
Adultii sunt provocati la un traseu de vara de 6 km in jurul lacului Herastrau cu intoarcere la linia ferata, iar copii isi vor desfasura activitatea pe un traseu de 600 metri pe aleile parcului.

Inscrierea este gratuita si se face la fata locului, in intervalul 08:00 – 09:00. Cei care aleg sa participe vor primi un kit de participare cu tricou, numar de concurs si apa.

Ca orice competitie de acest fel, toti participantii vor incepe cu un warm-up antrenant, iar la final se vor relaxa la o sesiune de stretching. De acest lucru se vor ocupa prietenii de la World Class Romania.

Atat la categoria mare, cat si copii, vor fi premii surpriza pentru primii cinci alergatori/alergatoare.

Pe locuri, fiti gata, start!

\"Afis

Scroll to Top