Roaba de cultura se redeschide in parcul Herastrau, sambata, 23 mai, 2015

\"Afis

Weekend-ul acesta Roaba de cultura da startul distractiei! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, pajistea Roabei se redeschide, incepand de sambata, 23 mai.

Dupa cinci ani de proiect si peste 400.000 de oameni frumosi care au avut acces la o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, Roaba de cultura, proiect dezvoltat de Asociaţia Green Revolution, incepe sezonul 2015 cu o multime de propuneri inovatoare.

Anul acesta, pajistea Roabei va fi dedicata culturii urbane, neconventionalului si demonstratiilor live, provocandu-si publicul la o serie de activitati artistice inedite, reprezentatii multiculturale, demonstratii sportive, concerte, filme si spectacole de teatru.

Ca-n fiecare an, pe pajistea Roabei va fi multa miscare, iar iubitorii de sport vor avea ocazia sa ia parte la demo-uri de skateboarding, iar prietenii nostri de la Word Class vor veni cu ateliere de yoga si fitness.
Pentru cei mici pregatim surprize colorate, concursuri si activitati antrenante, iar publicul larg va putea participa la workshopuri și ateliere tematice.

Sa nu credeti ca am uitat de concerte si serile de film pe care le pregatim pentru prietenii nostri. Daca in timpul saptamanii atmosfera va fi intretinuta de muzica relaxata, in weekend-uri şcena va fi dedicata artistilor locali si filmelor bune.

Primul weekend de activitati propune publicului larg :
SAMBATA, 23 mai
/ 11.00- 14.00 Picnic cu moase, in care vom discuta pe iarba despre ce este o moasa in acceptiunea moderna si cum poate ea sa fie langa tine si copii tai
/ 12.30-13.30 Yoga, Gentle Saturday cu Mariana Dragan
/ 14.00- 15.00 Sing for a cause – cantare caritabila cu Judy Florescu
/ 18.00- 22.00 Mix just on vinyl, sustinut de Vinyl, Rum, Tapas & Wine
* Dj Ufe din Bucuresti (World music, funk, hip hop, jazz)
* Mitch Alive din Berlin (New Funk, Breakbeat, Hip Hop, Disco)

DUMINICA, 24 mai
/ 11.00-12.00 Spectacol Super – interactiv Magia Emotiilor, un Spectacol interactiv si educative despre educatie emotionala pentru copii si parinti sustinut de daruiesc.ro
/ 11.00-13.00 Spiridusim cu Pixie- ateliere creative si dezvoltare personala pentru copii, cu Monica Nicolae, de la Atelierul lui Pixie
/ 12:00 – 14:00 – Flower Photo Corner cu Florile Cezarei – demonstratie de arta florala
/ 14:00 – 16:00 – Art a Porter cu Cristina Iacob – workshop de pictura cu henna
/ 16:00 – 17:00 – Sing for a cause – cantare caritabila cu Judy Florescu
/ 18:30 – Schimb de Haine
/ 18.30- 20.30 Live mix chill in the park cu Dj Bully & VRT
/ 21.00 Film, Baietii din Jersey (2014)

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 23 mai – 26 septembrie. Accesul in zona Roabei de cultura este liber sapte zile pe saptamana si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.
Va asteptam in numar cat mai mare sa ne distram in aer liber !

Scroll to Top