“Pedaleaza cu studentObike si castiga-ti varsta in doze de bere Ciuc Radler”

\"Cover
Vestile bune curcula repede, mai ales daca-s pe doua roti!
StudentObike ii premiaza pe cei mai activi biciclisti, care inchiriaza bicicletele galbene din Bucuresti, in perioada 20.05.2015 – 03.06.2015.

Mecanismul concursului este simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa inchiriezi biciclete din centrele StudentObike din Bucuresti (Agronomie, Regie si Politehnica) de cat mai multe ori in perioada campaniei, insa fiecare biciclist poate inchiria de maximum 3 ori pe zi.

Cine se poate inscrie?
Concursul se adreseaza studentilor incadrati intr-o forma de invatamant superior (Licenta si/ sau Master) din Bucuresti si trebuie sa detina carti de identitate, pasapoarte sau permise auto valabile si personale, insotite de carnetul de student vizat pe anul in curs sau legitimatia de transport.
Regulamentul concursului este disponibil aici https://goo.gl/B9BAg

Premii si castigatori
Se vor alege trei castigatori in functie de numarul cel mai mare de inchirieri, inregistrate in perioada 20.05.2015 – 03.06.2015. Cei trei castigatori vor fi premiati cu bere Ciuc Radler, o cantitate corespunzatoare varstei lor. Castigatorii vor fi anuntati pe 04.06.2015 pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/Studentobike si ulterior vor intra in posesia premilor.

Spor la pedalat!

studentObike este un proiect national de bike-sharing gratuit pentru studentii din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti si in Timisoara
In cei patru ani de functionare, programul studentObike a reusit sa scoata peste 80.000 de studenti la pedalat.
studentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterina, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi si Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

Scroll to Top