Office Bike Party – Ride for a good cause!

A 5-a ediție a proiectului JCI București „Business pe Bicicletă” își așteaptă participanții astăzi, 18 septembrie, începând cu ora 18:30, la intrarea din Bd. Dimitrie Cantemir a Parcului Tineretului. Scopul principal al proiectului este de a crea un obicei urban printre tinerii profesioniști, corporatiști și antreprenori de a merge cu bicicleta către birou. 

\"\"Sub conceptul “Office Bike Party – Ride for a good cause!”, evenimentul va începe cu o defilare pe biciclete, pe traseul Bd. Dimitrie Cantemir – Rond Piața Unirii – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Tineretului – Daimon Club și va continua cu o petrecere cu muzică live oferita de trupa Heavy Rotation.  Tot aici vor fi nominalizați ambasadorii proiectului și, pentru că evenimentul are și o cauză umanitară, împreună cu Asociația Umanitate, echipa Business pe Bicicletă a selectat trei copii din familii defavorizate care vor primi câte o bicicletă. La eveniment vor fi prezenți și ambasadorul Olandei, domnul Matthijs van Bonzel și campionul național la ciclism Marius Petrache.
I’Velo oferă 30 de biciclete pe care participanții le vor putea închiria gratuit de la centrul de închirieri I’Velo aflat în Parcul Tineretului, punctul de start al defilării. Înscrierile se pot face prin completarea formularului de înscriere, iar bicicletele de închiriat pot fi rezervate aici. Pentru participanți se va organiza o tombolă 3K, care îi va asigura unuia dintre aceștia o bicicletă recondiționată oferită de Karusello.
Se anunță o defilare energizantă și o petrecere pe cinste!
Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5.000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări.
Înscrieri: http://www.businesspebicicleta.ro/inscrieri-eveniment/

Scroll to Top