Voluntariatul, cel mai bun exemplu de democratie

Sa sprijini o initiativa sau un demers conteaza, iar daca alegi sa te afli in mijlocul acestor lucruri, vei sti ca amprenta ta se regaseste in tot ceea ce se construieste.

ONG-urile nu sunt despre faima, bani sau recunoastere, cele mai multe au aparut din pasiune si credinta ca daca vrei si ai rabdare, poti schimba ceva in lume si in constiinta semenilor.
Nici noi nu facem exceptie, de aceea am ales drumul implicarii, al rabdarii, al luptei cu inertia vecinilor si a autoritatilor. Avem proiecte in educatie, ecologie, transport sustenabil, business. Avem prieteni, colaboratori, sustinatori, admiratori. Avem ambitii mari si ni le-am dovedit, credem noi, pana acum. Nu ne vom opri aici si, de aceea, ne-am gandit ca orice schimbare am face, poti fi si tu parte din ea.
Daca vrei sa ni te alaturi si sa fii voluntar in cadrul asociatiei noastre, nu trebuie decat sa ne dai de stire, iar noi iti vom pune la dispozitie logistica, cunostintele de care dispunem si bucuria de a lucra impreuna. Completeaza formularul Vreau sa fiu voluntar, iar noi te vom cauta in cel mai scurt timp.
[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Scroll to Top