Implicarea este cheia schimbarii

Povestile pe care le scriem in spatele monitoarelor, in sala de sedinte sau in pauzele de masa se transforma in realitati frumoase.

Cartea noastra de vizita nu este o pagina web sau articolele aparute in media, ci lucrurile in care s-au transformat aceste povesti, bucuria oamenilor atunci cand merg cu bicicleta, atunci cand se relaxeaza in parc, citind, ascultand muzica, bucurandu-se alaturi de copiii lor, atunci cand eforturile lor de a transforma mediul inconjurator intr-un aliat sunt rasplatite, atunci cand vocea lor este auzita si se transforma, nu in miting sau protest, ci intr-un festival al libertatii, al jocului si bucuriei.
I’Velo, BikeFest, Green Bee, Roaba de cultura, GBI sunt doar cateva dintre proiectele Asociatiei Green Revolution care fac parte din cotidianul semenilor nostri. Si vor mai veni si altele, pentru ca putem, vrem si nu ne dam batuti.
Dupa cinci ani de activitate si cateva milioane de oameni angrenati in activitatile desfasurate in timpul liber, pe biciclete sau in parcuri, activitatile dedicate copiilor, familiei, te provocam sa ducem mai departe povestea Green Revolution.

Cum te poti implica

[list type=”check”]

  • Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit in contul Asociatiei Green Revolution. Descarca formularul de aici si da-ne un email pentru a-ti trimite datele noastre de contact.
  • Daca esti persoana juridica, sponsorizeaza un proiect, a carui cauza o sustii.
    Contacteaza-ne pe email: office@greenrevolution.ro sau la tefelon: +40 21 310 63 97. Iti stam la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie.
  • Sau ai putea dona lucruri de care te-ai bucurat si ai vrea sa le dai mai departe. Te asiguram ca vom avea grija de ele!

[/list]

Scroll to Top