Summer Bike Fiesta la Roaba de cultură

Summer Bike Fiesta, cea mai mare petrecere pe biciclete din România, ia startul și anul acesta, pe 2 august. Revista Unica și I’Velo invită pe toți cei dornici de mișcare și distracție la a doua ediție a celei mai colorate fiesta a verii. 

Punctul de plecare este parcarea București Mall-Vitan, începând cu ora 17.30. Organizatorii garantează participanților concursuri cu o mie de premii, nenumărate cadouri, muzică și multă voie bună! Din parcarea București Mall-Vitan se merge, în coloană veselă, către Parcul Herăstrău, la Roaba de cultură, iar pe traseu, prietenii de la Super Chill încing atmosfera cu ritmuri de fiesta. Odată ajunşi pe pajiştea Roabei de cultură, ne așteaptă noi surprize: tombolă cu șase biciclete oferite de Carrefour România și patru smartphone-uri, plus super cadouri pentru toți participanții, un candy bar spectaculos, vată de zahăr, înghețată, băuturi răcoritoare, concert și o vizionare de film.
Toți iubitorii de plimbări cu bicicleta sunt invitați să acceseze www.unica.ro și să se înscrie cât mai repede, prin intermediul formularului pus la dispoziție de echipa Unica.
I’Velo și revista Unica le oferă, primilor înscriși care nu au bicicletă personală, 100 de biciclete care vor putea fi închiriate în regim gratuit, din parcarea București Mall-Vitan, în ziua evenimentului (2 august), începând cu ora 14:00.
Recomandăm ținute vestimentare colorate și vesele, potrivite unei atmosfere de fiesta.
Important: accesul minorilor nu este permis pe traseul dintre București Mall – Vitan și Roaba de cultură – Herăstrău. 

Scroll to Top