studentObike te așteaptă la Hallowheel, petrecerea studenților pe bicicletă

Vino joi, 30 octombrie, începând cu ora 15:00, în Complexul Agronomie – Herăstrău, și sărbătorește Hallowheel-ul alături de studentObike! Te provocăm să participi la cele mai amuzante competiții și poți pleca acasă cu super premii.


halloweelDăm startul distracției cu un concurs de sculptat dovleci, că doar este Hallowheen. Îți punem îndemânarea și imaginația la încercare, iar cel mai reușit dovleac va câștiga. Continuăm apoi cu “Chic pe bicicletă” – un concurs pentru fete cochete. Pe o distanță delimitată, concurentele vor fi provocate să se rujeze în timp ce pedalează, iar cea care îndeplinește cel mai bine și cel mai rapid această sarcină câștigă.
Fii vedetă pe bicicletă” este o competiție contracronometru. Pentru început, participanții trebuie să extragă un bilet ce va conține un nume celebru. Apoi, în mare viteză, vor trebui să pedaleze către punctul de deghizare. Cu ajutorul recuzitei din dotare (peruci, pălării, ochelari și cosmetice), trebuie să se transforme în vedeta de pe biletul extras. Odată costumat, concurentul trebuie să meargă în campus și să convingă cinci persoane să facă o poză cu el la panoul Hallowheel. Cel mai rapid și bine costumat participant, care reușește să facă și cele cinci fotografii, va fi declarat câștigător.
Vom încheia sesiunea de concursuri cu “Oul buclucaș”, o probă distractivă în care participanții se vor grupa doi câte doi și vor aruncă un ou crud de la unul la celălalt. Pe măsură ce timpul trece, distanța se mărește, iar echipa al cărei ou va fi întreg la final va fi declarată câștigatoare.
Distracția e garantată, iar premiile sunt pe măsură: o super tabletă, un ipod Shuffle, o cască de protecție Melon, abonamente la fitness, fotbal și tenis de câmp. Așadar, tot ce trebuie să faci este să te prezinți pe 30 octombrie în Complexul Agronomie – Herăstrău pentru a participa la Hallowheel, petrecerea studenților pe bicicletă.
Înscrierile se fac la fața locului, începând cu ora 13:00. Vă așteptăm în număr mare!
studentObike este primul proiect național de închiriere gratuită de biciclete destinat studenților din șapte centre universitare, aflate în București (trei centre), Brașov, Cluj-Napoca, Iași și, începând cu anul acesta, și în Ploiești. În cei trei ani de funcționare, programul studentObike a reușit să scoată peste 60.000 de studenți la pedalat. Centrele studentObike pun gratuit la dispoziția studenților 350 de biciclete: 160 de biciclete în București, 40 în Brașov, 40 în Cluj-Napoca, 60 de biciclete în Iași și 50 la Ploiești.
studentObike este implementat în campusurile universităților partenere: Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, Universitatea Tehnică din Iași și Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

Scroll to Top