studentObike pune in miscare studentii brasoveni

2

De astazi, 11 aprilie, studentii din Brasov se plimba cu noile biciclete studentObike! Complexul Memorandului, Universitatea Transilvania, adaposteste, pentru al patrulea an consecutiv, 40 de biciclete, care vor fi puse gratuit la dispozitia tuturor studentiilor si vor putea fi inchiriate, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate. [quote align=”center” color=”#999999″]Asteptam studentii din Brasov sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele studentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa  fie in crestere si anul acesta.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

Noul sezon studentObike rasplateste fidelitatea utilizatorilor cu o flota noua de biciclete, usor de utilizat, pregatite sa ofere experiente placute studentilor si, pentru primul an, toti studentii vor putea inchiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventeaza. Realizat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, studentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si, incepand cu anul acesta, si in Ploiesti.

[quote align=”center” color=”#999999″]Proiectul studentObike ii incurejeaza, pentru al patrulea an consectiv, pe studentii brasoveni sa foloseasca bicicleta pentru deplasarile zilnice si sa adopte un stil de viata sanatos si prietenos cu mediul inconjurator.
Bogdan Ionete, project manager studentObike[/quote]
In tara, datele de deschidere studentObike sunt urmatoarele: 7 aprilie:  Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie: Cluj – Complexul Hasdeu, 11 aprilie: Brasov – Complexul Memorandului si 15 aprilie: Ploiesti – Facultatea Petrol si Gaze.
In cei 3 ani de functionare, programul studentObike a reusit sa scoata la pedalat peste 60.000 de studenti. studentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterina, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Iasi si Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Centrele studentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 350 de biciclete: 160 de biciclete in Bucuresti, 40 in Brasov, 40 in Cluj-Napoca, 60 de biciclete in Iasi si 50 la Ploiesti.

Scroll to Top