studentObike a ajuns la Cluj!

studentObike a ajuns in orasul de sub Feleac, Cluj-Napoca, cel mai primitor oras din Europa, dupa cum arata un studiu recent realizat de Comisia Europeana.  Complexul Hasdeu, cel mai mare campus studentesc din Cluj-Napoca, va fi impanzit, incepand de astazi, 10 aprilie 2014, de bicicletele galbene. Studentii, indiferent de facultate, dar si doctoranzii vor putea sa inchirieze si sa testeze cele 40 de biciclete nou-noute, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

[quote align=”center” color=”#999999″]Asteptam studentii din Cluj-Napoca sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele studentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti de la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa  fie in crestere si anul acesta.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.[/quote]
studentObike, realizat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si, incepand cu anul acesta, si in Ploiesti.

[quote align=”center” color=”#999999″]Sunt bucuros sa fac parte din echipa studentObike, un proiect frumos si gratuit, pentru studenti. Anul acesta am schimbat rolul de utilizator cu cel de angajat si, impreuna cu ceilalti colegi, suntem pregatiti sa oferim experiente placute iubitorilor de pedalat.
Vlad Pivaru, student si angajat studentObike[/quote]

In tara, datele de deschidere a centrelor studentObike sunt urmatoarele: 7 aprilie: Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie: Cluj – Complexul Hasdeu, 11 aprilie: Brasov – Complexul Memorandului si 15 aprilie: Ploiesti  – Facultatea Petrol si Gaze.
Centrele studentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 350 de biciclete: 160 de biciclete in Bucuresti, 40 in Brasov, 40 in Cluj-Napoca, 60 de biciclete in Iasi si 50 la Ploiesti.
In cei 3 ani de functionare, programul  studentObike a reusit sa scoata peste 60.000 de studenti la pedalat. studentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterina, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi si Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

 

 

Scroll to Top