I’Velo merge, din nou, la film!

\"\"

Victoria Film Festival, un festival mare într-un oraș mic, începe joi, 26 iunie și ține până duminică, 29 iunie. După 16 ani de absență, filmul s-a întors la poalele Făgăraşului, în orașul Victoria, la o a doua ediție şi cu o selecție de lung-metraje care, cu siguranţă, vă vor convinge să aveți agenda plină la final de iunie.
Pentru al doilea an, bicicletele I’Velo vor fi prezente și îi vor plimba pe cinefili între proiecțiile de filme, concerte, party-uri și diferite activități (workshop-uri de imagine de film, ateliere de reciclare creativă pentru adulți și copii), precum și în spațiul de campare. Nu rămâne decât să spui ”prezent”, să fii dornic de mișcare și să te bucuri de o experiență creată special pentru consumatorii urbani de cultură! Gazdă vă va fi Dan Bordeianu, iar festivalul vă da întâlnire cu filme românești vechi și noi, cu cele mai bune scurt-metraje și documentare înscrise.
Printre filmele de lung-metraj se numără ”Closer to the Moon” (Nae Caranfil), ”Câinele Japonez” (Tudor Jurgiu), ”Love Building” (Iulia Rugină) și ”Carmen” (Doru Nitescu), toate acestea fiind doar o parte din experiența pe care o veţi trăi la poalele munților Făgăraș.
Pentru a doua ediție, festivalul are topping de competiție şi vor fi acordate, în total, trei premii:
[list type=\”check\”]

  • Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj ficțiune
  • Premiul pentru cel mai bun documentar
  • Premiul publicului

[/list]

 

Dați sfoară-n țara și despre line-up-ul de anul acesta, pentru consumatorii de muzică:
[list type=\”check\”]

  • Vineri, 27 iunie: Temple Invisible & R.O.A.
  • Sâmbătă, 28 iunie: Moebius & Nightlosers

[/list]
Te provocăm să lași praful din marile orașe și să vii la festival pe 2 roți. Ne vedem pe 26 iunie!

Scroll to Top