BikeFest 2014, o nouă ediţie, o nouă provocare

Asociaţia Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, vă invită pe 13 şi 14 septembrie la cea de-a patra ediţie a BikeFest, festivalul bicicliştilor urbani, în parcul Izvor din Capitală. 

Organizat de Asociaţia Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank, BikeFest este un eveniment  ce are ca scop consolidarea comunităţii de biciclişti şi promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, în cadrul celor două zile ale evenimentului se vor organiza activităţi cu şi despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor de două roţi.
Anul 2014 aduce multe noutăţi, un nou concept pentru Pentathlon, cu probe inedite, care vor pune la încercare abilităţile şi capacitatea de distracţie ale bicicliştilor, un tur ciclist de seară, cel mai mare maraton de cycling organizat până acum în România, cu mai multe biciclete faţă de anul trecut, un maraton de aerobic, super concerte, proiecţie de film, workshop-uri şi ateliere creative, multe premii şi multă voie bună.
O parte importantă din BikeFest este reprezentată de zona de “Femeia pe bicicletă”. În cadrul acestei zone, Unica, împreună cu Green Revolution, vor continua câteva activităţi de la Summer Bike Fiesta, iar în cadrul BikeFest  se vor alege 12 fete, care, pentru o zi, vor fi vedetele unei şedinţe foto pentru ”Chic BikeFest Calendar 2014″, powered by Unica şi Green Revolution!
Înscrierile încep de săptămâna viitoare.
Pentru mai multe informaţii, urmăriţi pagina de facebook https://www.facebook.com/BikeFestRomania sau accesaţi  http://www.ivelo.ro/bikefest/

Scroll to Top