BikeFest 2014. Îndrăznește să fii un erou urban!

\"\"

Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, vă invită la cea de-a patra ediție a BikeFest, cel mai mare eveniment dedicat bicicliștilor urbani, organizat pe 13 și 14 septembrie, în parcul Izvor din Capitală. BikeFest este organizat în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de două zile, toate activitățile din cadrul BikeFest, desfășurate în parcul Izvor, vor fi o declarație puternică prin care sărbătorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucureștiului. 

[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]Ne bucurăm să organizăm, împreună cu alte asociații sau ONG-uri, pentru al patrulea an consecutiv, un eveniment dedicat comunității de bicicliști, iar continuitatea lui nu face decât să ne consolideze convingerea că Biciclistul urban va fi viitorul locuitor al Bucureștiului. Am pregătit împreună cu partenerii noștri un adevărat festival al biciclistului urban, cu activități diverse, care se adreseze unui public variat, de la bicicliști amatori, la copii sau femei. Vă așteptăm în număr cât mai mare și anul acesta, să ne bucurăm de o adevărată sărbătoare a bicicliștilor și bicicletei, a declarat Raluca Fiser, președintele Asociației Green Revolution. [/quote]

BikeFest înseamnă distracție, adrenalină, energie, timp frumos petrecut alături de cei dragi. Pregătim cele mai fun competiții, un Pentathlon cu cinci  probe noi, care îți vor testa rezistență și forță, dar și activități de relaxare, super concerte și multe, multe premii.
BikeFest 2014 vine cu multe noutăți, activități cu și despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport, iar I’Velo Pentathlon va deschide evenimentul cu un concept total nou, cu cinci probe inedite și provocatoare, care vor pune la încercare toate abilitățile de biciclist urban și capacitatea de distracție.
[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]În 2009 am început să investim în proiectul I’Velo pentru că eram convinși că Bucureștiul are nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce privește transportul urban. De atunci sărbătorim, în fiecare toamnă, împreună cu voi, mersul pe bicicletă. Vino și tu alături de prietenii tăi la BikeFest 2014 și susține transportul sustenabil!, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank.[/quote]

 BikeFest 2014 înseamnă două zile de:

 • I’Velo Pentathlon – este o competiție cu cinci probe noi, dedicată bicicliștilor care vor să-și demonstreze abilitățile de a face față zilnic provocărilor din trafic. Anul acesta, Pentathlonul 2014 se va desfășura pe un traseu de trei kilometri, în interiorul parcului Izvor și va include cinci probe noi, care vor transforma provocările zilnice ca ocolirea gropilor din peisajul traficului bucureștean, urcarea scărilor cu bicicleta în spate, slalomul prin traficul supraaglomerat, într-o adevărată demonstrație de rezistență și de adrenalină pe bicicletă în mediul urban. Înscrierile se fac pe www.bikefestromania.ro. Participarea este gratuită.
 • Tur ciclist caritabil – începând cu ora 16:00 pedalăm în numele unei cauze bune. În fiecare an, Green Revolution donează biciclete tinerilor sau copiilor care au mare nevoie. De data aceasta, avem nevoie de întreaga comunitate de bicicliști ca să aducem zâmbete pe fețele unor copii neajutorați. Pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur, vom dona o bicicletă unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distante de câțiva km între școală și casă.
 • Cel mai mare marathon de cycling și aerobic din România, organizat de World Class România – 400 de biciclete și cei mai buni instructori de cycling și aerobic sunt pregătiți să ofere o atmosferă plină de energie pe durata celor șase ore de marathon. Înscrierile se fac pe www.worldclass.ro
 • Doi pe bicicletă – cea mai amuzantă competiție dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicletă înseamnă distracție și energie pozitivă și aduce laolaltă prieteni și membri ai familiei într-un spațiu unic și distractiv.
 • Școala de biciclete, powered by Nescafe – timp de două zile, îi învățam pe începătorii în ale mersului pe bicicletă cum să pedaleze cu ușurință în trafic.
 • X-treme Bike – Freerider și Școala de Pedalat aduc profesioniștii să facă demonstrații de cascadorie pe bicicletă și îi vor învață câteva trucuri pe doritori.
 • Femeia pe bicicletă – activități care au în centrul lor fetele care pedalează zilnic. 12 fete bicicliste vor fi modele pentru o zi pentru \”Chic BikeFest Calendar 2014\” și vor fi protagonistele unei ședințe de make-up profesional, precum și a unei ședințe foto înainte de a apărea în calendar.
 • BikeFest Expo – aduce cele mai importante magazine și cei mai cunoscuți producători de biciclete cu super oferte la biciclete și accesorii.
 • Super concerte și stand-up comedy
 • Zone și competiții pentru copii – în cele două zile ale evenimentului, copiilor le sunt dedicate o serie de activități, la care pot participa pentru a învăța lucruri noi, precum: pictură și desen, facepainting, workshop-uri, creații handmade, reciclare creativă, modelaj, design textile.
 • Zona de Picnic Urban – un moment de relaxare, la iarbă verde, multe zâmbete și bună dispoziție, ingrediente potrivite pentru o zi minunată.

Pentru regulament și înscriere, accesați: www.bikefestromania.ro
Haideți să profităm de energia acumulată în vacanță de peste vară și să petrecem la BikeFest!

Scroll to Top