Vrei să înveți să pedalezi? Vino la Școala de biciclete powered by NESCAFÉ 3in1!

Se spune că mersul pe bicicletă nu se uită niciodată. Așa că nu contează ce vârstă ai, niciodată nu este târziu să înveți să pedalezi! Important este să profiți de zilele călduroase de la BikeFest și de lecțiile gratuite de la ”Școala de biciclete” powered by NESCAFÉ 3in1. În fond, de ce să nu profiți de o activitate atât de distractivă, relaxantă și benefică pentru sănătatea și condiția ta fizică?! Noi îți spunem că nu este prea târziu, pentru că la BikeFest visurile bicicliste pot prinde pedale. 

Asociația Green Revolution și NESCAFÉ 3in1 te așteaptă pe 13 și 14 septembrie, în Parcul Izvor, iar dacă te visezi biciclist, poți deveni unul veritabil la Școala de biciclete powered by NESCAFÉ 3in1. Scrie-ne pe office@greenrevolution.ro și noi te programăm la un curs de mers pe bicicletă cât de repede. Timp de două zile, îi învățam pe începătorii în ale mersului pe bicicletă cum să pedaleze cu ușurință în trafic.

[quote align=”center” color=”#999999″]NESCAFÉ 3in1 încurajează oamenii să aibă o viață activă și să-și petreacă timpul în aer liber, plimbându-se prin parc cu bicicleta sau pedalând prin oraș ori, de ce nu, către locul de întâlnire cu prietenii la o cafea. Cu ajutorul Green Revolution, vom fi alături de comunitatea bicicliștilor, iar la BikeFest le vom dezvălui participanților care sunt cei trei câștigători ai bicicletelor nemaivăzute NESCAFÉ 3in1. Vorbim despre trei biciclete special create pentru experiențe în oraș, demne de povestit, potrivite pentru stiluri de viață diferite: Hashtag – destinată celor care parcurg zilnic distanțe lungi, Le Jer – bicla celor care își petrec weekend-urile în parc și tuPeux – pentru începătorii într-ale pedalatului. De altfel, îi așteptăm pe toți cei care vor să învețe să meargă pe două roți la Școala de biciclete, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages Nestlé România.[/quote]

Așadar, indiferent că participi personal la cursul de mers pe bicicletă sau va fi o surpriză oferită cuiva drag, te așteptăm pe 13 și 14 septembrie la Școala de biciclete powered by NESCAFÉ 3in1!

[quote align=”center” color=”#999999″]Am pregătit împreună cu partenerii noștri un adevărat festival al biciclistului urban, cu activități diverse, care se adresează unui public variat, de la bicicliști amatori, la copii sau femei. Vă așteptăm în număr cât mai mare și anul acesta, să ne bucurăm de o adevărată sărbătoare a bicicliștilor și bicicletei, a declarat Raluca Fișer,
președintele Asociației Green Revolution.
[/quote]

Scroll to Top