Un nou centru I’Velo, la Arcul de Triumf

img-20130606-00419Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution au deschis, in cadrul sezonului 2013 I’Velo, un nou centru de inchiriat biciclete in Bucuresti. Noul centru I’Velo se gaseste la intrarea in Parcul Herastrau dinspre Arcul de Trimuf si dispune de un parc de 80 de biciclete.  Acesta este cel de-al doilea centru deschis in Bucuresti, dupa ce in luna mai a.c., a fost  inaugurat cel din Piata Charles de Gaulle, la  intrarea in Parcul Herastrau, langa statia de metrou Aviatorilor. Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut, dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.
In 2013, Raiffeisen si Green Revolution pun la dispozitia utilizatorilor din Capitala si 5 orase importante din tara 900 de biciclete si un sistem foarte simplu de inchiriere, pe baza de buletin. De asemenea, I’Velo ofera in continuare posibilitatea de a rezerva online bicicletele galbene. Se pot inchiria un numar maxim de 2 biciclete pe site-ul www.ivelo.ro
Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. In cei trei ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata aproximativ 700.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone.

Scroll to Top