studentObike pleacă la Băicoi, pentru film şi drumeţii

Pe 11 și 12 iulie îți propunem să tragi o fugă departe de aglomerația din Capitală, tocmai în Băicoi, Prahova. Pentru prima oară, orașul este gazda unui eveniment cultural internațional: Arkadia ShortFest, festivalul internațional de filme de scurt metraj. 

Bicicletele studentObike vor fi prezente la eveniment alături de cinefilii iubitori de mișcare pe două roți.
Timp de două zile, Uzina Camexip își va opri utilajele și va fi transformată în cinematograf și galerie pentru proiecții de film și expoziții de grafică și fotografie. Festivalul  Arkadia ShortFest are anul acesta o temă bine definită: orașul contemporan, cu tot ce presupune el: aglomerare, industrializare, mecanizare, urbanism, schimbare, arhitectură, dezvoltare. Filmul va reprezenta principala formă de manifestare artistică, cu peste opt ore de proiecții cinematografice ce vor fi împărțite în două secțiuni: prima secțiune, dedicată filmelor studențești, iar cea de-a doua, filmelor de scurt metraj premiate în ultimii doi ani la festivalurile naționale și internaționale de profil. De asemenea, publicul va putea vizita două expoziții organizate în spațiul neconvențional al uzinei: expoziția de fotografie industrială veche și expoziția de grafică.
Ziua de sâmbătă, 12 iulie, va sta sub semnul mișcării, cei prezenți putând face drumeții în natură cu bicicletele studentObike.
Pentru că nimic nu se compară cu un film bun, o expoziție inedită și o plimbare cu bicicleta, studentObike te așteaptă la Arkadia ShortFest.
Atenție! Locurile sunt limitate, iar accesul se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0737 543 501 sau la adresa office@asociatiaarkadia.ro.
Haideţi să biciclim printre secvențele de film!

Scroll to Top