studentObike continua sa se plimbe prin tara: astazi a ajuns la Iasi

Bicicletele galbene, noi si doritoare de plimbare, se afla in centrul amplasat in in Campusul Tudor Vladimirescu, vizavi de Iulius Mall. Sunt 60 de biciclete care isi asteapta studentii pentru plimbari alaturi de prieteni, colegi si persoana iubita. studentObike este singurul proiect de bike-sharing gratuit pentru studenti, realizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Green Report. Studentii vor putea inchiria biciclete, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

[quote align=”center” color=”#999999″]Abia asteptam sa se deschida proiectul studentObike! Bicicleta ne ajuta sa ne deplasam in interiorul campusului, dar si in oras si e o modalitate buna de petrecere a timpului liber alaturi de colegi si prieteni. Filip Alexandru, student in cadrul Facultatii de Constructii[/quote]

Ca noutati ale sezonului 2014, studentObike ofera tuturor studentilor posibilitatea de a inchiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventeaza si o flota noua de biciclete, usor de utilizat, pregatite sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat. In tara, centrele studentObike se vor deschide dupa cum urmeaza: 7 aprilie – Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie Cluj –Complexul Hasdeu, 11 aprilie – Brasov – Complexul Memorandului si, incepand cu anul acesta 15 aprilie – Ploiesti  – Facultatea Petrol si Gaze.
[quote align=”center” color=”#999999″]”Asteptam studentii bucuresteni sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele studentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti de la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa  fie in crestere si anul acesta. Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]
In cei 3 ani de functionare, programul  «studentObike» a reusit sa scoata peste 60.000 de studenti la pedalat. studentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterina, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi si Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Centrele studentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 350 de biciclete: 160 de biciclete in Bucuresti, 40 in Brasov, 40 in Cluj-Napoca si 60 de biciclete in Iasi, 50 la Ploiesti.

Scroll to Top