studentObike, “boboc” la Ploiesti

Pentru primul an, noile biciclete studentObike vor plimba studentii din Ploiesti. Drumurile la cursuri, la biblioteca sau doar plimbari relaxate cu prietenii sunt acum mai usor de facut.
50 de biciclete studentObike ii asteapta in Campusul Universitatii Petrol si Gaze, situat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, la iesirea din Municipiul Ploiesti, in partea de sud a orasului.

[quote align=”center” color=”#999999″]Stiam de anul trecut de proiect din scurtele vizite facute la Bucuresti, in Regie, cand am incercat prima data bicicletele si eram invidioasa ca noi nu avem. Acum sunt foarte fericita si o sa folosesc bicicleta zilnic, fie sa merg la cursuri, fie doar sa ma deplasez prin oras. Madalina Soare, studenta in cadrul Universitatii Petrol si Gaze[/quote]
Bicicletele sunt gratuite pentru toti studentii din Ploiesti si vor putea fi inchiriate, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, in intervalul 10:00 – 18:00, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

[quote align=”center” color=”#999999″]Asteptam studentii din Ploiesti sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele studentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti de la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa  fie in crestere si anul acesta. Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

studentObike, realizat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank, este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si, incepand cu anul acesta, si in Ploiesti. Centrele studentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 350 de biciclete: 160 in Bucuresti, 40 in Brasov, 40 in Cluj-Napoca, 60 in Iasi si, incepand cu acest an, 50 la Ploiesti. In cei 3 ani de functionare, programul  studentObike a reusit sa scoata peste 60.000 de studenti la pedalat.

Scroll to Top