studentObike, alaturi de studenti pentru al patrulea an

stob

Centrele studentObike va asteapta incepand cu 31 martie, ora 10:00, pentru al patrulea an consectiv de pedalat, iar deschiderea sezonului o sarbatorim in noul centru din Complex Agronomie, unde studentii sunt asteptati la primul tur velo studentObike din acest an.
350 de biciclete vor fi puse gratuit la dispozitia studentiilor din Bucuresti, in trei centre universitare: Politehnica-Rectorat, Politehnica-Regie si Complex Agronomie. Alte patru centre vor fi deschise si in tara: Iasi, Brasov, Cluj si Ploiesti. Studentii vor putea inchiria biciclete, de luni pana vineri, pe baza unui act de identitate si a legitimatiei de student valide sau a legitimatiei de transport. De anul acesta, studentObike ofera tuturor studentilor posibilitatea de a inchiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventeaza.  Extinderea proiectului in orasul Ploiesti, mutarea centrului din ASE – Piata Romana in Complexul Agronomie si o flota noua de biciclete, usor de utilizat, sunt toate, surprize pregatite sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat. Centrele studentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 350 de biciclete: 160 de biciclete in Bucuresti, 40 in Brasov, 40 in Cluj-Napoca, 60 de biciclete in Iasi si 50 la Ploiesti.
In tara, centrele studentObike se vor deschide dupa cum urmeaza: 7 aprilie: Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie: Cluj – Complexul Hasdeu, 11 aprilie:  Brasov –  Complexul Memorandului si 15 aprilie: Ploiesti – Facultatea Petrol si Gaze.

[quote align=”center” color=”#999999″]Programul StudentObike  promoveaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studentilor. Suntem prezenti in cele mai mari centre universitare din tara, pe axa principala de transport pentru studenti, pentru ca ne dorim  sa construim un comportament responsabil fata de mediu si un stil de viata sanatos pentru tineri. Avem convingerea ca prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunitatilor si ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor StudentObike este mai mare in fiecare an.
Corina Vasile, Director, Directia Comunicare si Relatii Publice,
Raiffeisen Bank
[/quote]

studentObike, primul proiect de bike-sharing gratuit din Romania destinat centrelor universitare, este realizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank, iar in cei trei ani de functionare a reusit sa scoata la pedalat peste 60.000 de studenti.

 

Scroll to Top