“Saptamana altfel”: nava spatiala Green Bee pleaca intr-o noua calatorie

Nava Green Bee isi tureaza motoarele pentru misiunea speciala din „Saptamana altfel”.

In perioada 7 – 13 aprilie, micii cadeti sunt asteptati intr-o noua aventura spatiala in care vor salva Planeta. La finalul misiunii, copiii vor afla de la Capitanul Raxo informatii despre atmosfera, aer, poluare, apa, hrana, energie si deseuri.
Green Bee
, un proiect unic in lume, este realizat de Asociatia Green Revolution si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani, din Bucuresti si judeţul Ilfov, iar obiectivul acestuia este de a schimba atitudinea oamenilor fata de mediu prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie. Mai exact, in nava aterizata in Parcul Tineretului, zona Rozariu, copiii vor incerca sa gaseasca o planeta pe care sa o terraformeze, iar ecologia va fi explicata pe intelesul lor, procesul de educare si fixare a informaţiilor realizandu-se prin intermediul unor jocuri si activitati interactive. Fiecare mic astronaut participant va trebui sa urmeze ordinele Capitanului Raxo si sa isi puna in valoare cunostintele si aptitudinile, contribuind astfel la succesul misiunii spatiale.

“Saptamana altfel” are loc in perioada 7-13 aprilie si este dedicată activitatilor educative extracurriculare si extrascolare. Programarile pentru activitatile ce vor avea loc in aceasta perioada la nava Green Bee se pot face grupurilor de minimum 7 elevi, maximum 12, la email: alexandra.oproescu@greenrevolution.ro sau la numarul de telefon 0728 051 781.
Nava spatiala Green Bee stationeaza in Bucuresti,
in Parcul Tineretului, pe pajistea aflata langa Rozariu.harta green bee
Durata spectacolului este de 45 de minute, programul este de la 10:00 la 18:00, iar ultima programare poate fi facuta la ora 17:00.
Si ar fi bine sa va grabiti, pentru ca mai avem liber doar in urmatoarea perioada:

[list type=”check”]

  • luni 7 aprilie, de la ora 17:00
  • marti, 8 aprilie, de la ora 17:00
  • sambata, 12 aprilie, intre orele 10:00-16:00
  • duminica, 13 aprilie, intre orele 10:00-18:00

[/list]

 

Scroll to Top