Raluca Fiser – noul presedinte al World Cycling Alliance

\"\"

Pe 11 iunie 2018, cu o zi înainte de lansarea Velo-city 2018 Rio de Janeiro, în Cidade Maravilhosa (Rio de Janeiro) a fost găzduită reuniunea membrilor actuali ai rețelei World Cycling Alliance (WCA) și a membrilor fondatori ai WCA AISBL (în construcție) din Rio de Janeiro.

În cadrul Adunării Generale a Membrilor WCA, Raluca Fișer, Președinte al Asociației Green Revolution, a fost aleasă Președintele Alienței Mondiale a Ciclismului. Raluca a subliniat faptul că Alianța Mondială de Ciclism nu este \”o slujbă a unei singure persoane\” și că necesită un efort colectiv.

În numele consiliului director al WCA, secretarul general al European Cyclists’ Federation și WCA, Bernhard Ensink, a prezentat istoria WCA de la lansarea sa în 2014, precum și activitățile și evoluțiile de la ultima reuniune a rețelei din 3 iunie 2017 din Nijmegen, Olanda. Prezentarea a reliefat strategiile pe termen lung ale WCA, în calitate de Federație a celor Șapte Federații Internaționale din America de Nord, America de Sud, Europa, Asia de Est, Asia de Sud și Oceania, punctând principiile prioritare ale Constituției WCA AISBL statul WCA.

Membrii fondatori au convenit asupra candidaților lor pentru componența consiliului de administrație a noii entități juridice WCA AISBL. Toți membrii fondatori au fost reprezentați în cadrul reuniunii și au votat în favoarea candidaților propuși.

Noul președinte și consiliul WCA AISBL:

  • Raluca Fiser, Federația Europeană a Ciclistilor, Președinte
  • DV Manohar, Federația Internațională de Ciclism din India, Vicepreședinte și Trezorier
  • Tim Blumenthal, Oameni pentru biciclete, Vicepreședinte
  • Christian Haag, Bike South Australia, vicepreședinte
  • Ze Lobo, Transporte Ativo, vicepreședinte
  • Chengnon Hsu, asociația de ciclism Formosa Lohas, vicepreședinte
  • Amanda Ngabirano, Organizația Africană pentru Ciclism Urban, Vicepreședinte

Echipa actuală a personalului de la ECF, care sprijină consiliul de conducere al WCA, este formată din: Marcio DESLANDES (Directorul Politicii Velo-City și Direcția Politici Globale ECF) și Froso CHRISTOFIDES (Asociația Velo-City a ECF și Global Policies).

Scroll to Top