Prima zi cu I’Velo in Iasi

Stiti bicicletele galbene, care de cativa ani impanzesc parcurile si strazile din Iasi si fac orasul mai frumos? Cu siguranta le-ati vazut macar o data sau i-ati remarcat pe oamenii fericiti care le conduc. Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank anunta deschiderea celui de-al cincilea sezon I’ Velo, incepand de astazi, 7 aprilie. Sezonul nou aduce multe surprize pentru utilizatori: o flota noua de biciclete, usor de utilizat, dar si un personal profesionist, prietenos si pregatit sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat.
Centrul de inchiriere I’Velo din Iasi, Parcul Copou, va pune la dispozitia iesenilor 40 de biciclete, sapte zile din sapte in intervalul 11:00 – 20:00, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 19:00) si 10:00 – 20:00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 19:00).

[quote align=”center” color=”#999999″]Ne bucuram ca odata cu venirea primaverii, s-a deschis si centrul I’Velo si acum putem profita de vremea frumoasa sa facem mai multa miscare si sa parcurgem mai usor drumurile zilnice.
Palade Eduard Cristina, utilizator I’Velo[/quote]

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie.Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

[quote align=”center” color=”#999999″]Pentru al cincilea an consecutiv incurajam iesenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare.  In continuare, una dintre principalele noastre preocupari ramane siguranta utilizatorilor si  nevoia unei infrastructuri pentru biciclete. Ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil potrivit acestor prioritati. Infrastructura necesara utilizarii bicicletei este printre cele mai importante conditii de dezvoltare a unui oras prietenos cu biciclistii.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]
In sezonul 2014, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle,  Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, dar si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, iar din acest an si la Alba Iulia – Piata Unirii. De asemenea, I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online o bicicleta, accesand site-ul www.ivelo.ro

Scroll to Top