Picnic la Roaba de cultura cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine, sambata si duminia, 19 – 20 mai, 2017

Roaba de cultura redeschide oficial cel de-al optulea sezon in weekendul 19-20 mai cu o noua editie de Picnic cu Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

\"\"

Vor fi două zile de muzică cu artiști locali și internaționali, târg de vinyluri, ateliere de tobe africane, jocuri ale copilăriei cu cei de la „În fața Blocului”, badminton și voleyball, mic dejun și tapas delicioase, limonade, bere și vin. Fiecare dintre artiștii invitați va completa câte o piesă din puzzle-ul muzicii cu care Vinyl, Rum, Tapas & Wine ne-a obișnuit deja. Mop Mop & Wayne Snow vor aduce din Berlin un live experimental de voodoo-jazz, afro-funk și soul, Tom B, DJ-ul rezident al petrecerilor Avenida Brasil din Paris vine cu muzica tropicală în Parc, iar DJ Felox, fondatorul  45/7 Vinyl Club, va curatoria soul, jazz, disco, dub și pop de pe vinyluri de 7 inch. Lineup-ul autohton aduce împreună artiști din familia VRTW – Kosmic Blues (live), UFe, Bully, Alt Om, Bully, Kosta, Nipple’s Delight, Iorga, TCFC, prietenii de la Lucia & Muse Quartet, precum și două noi descoperiri muzicale: Roman & Voloka (Live) si deJucărie (Live). Intrarea este liberă, păturile sunt gata de întins de la 11:00 până la 23:00, atât sâmbătă, cât și duminică.

Pentru al optulea an consecutiv, reinnoim invitatia transmisa bucurestenilor de a se apropia de natura, de cultura prin proiectul “Roaba de cultura”, o oaza de liniste si buna dispozitie cu acte in regula, unde veti descoperi activitati dintre cele mai diverse: muzica, sport, workshop-uri si activitati de dezvoltare personala, teatru, fotografie, film. Deschidem oficial sezonul 2018 alaturi de prietenii de la VRTW si va asteptam in numar cat mai mare pentru a va bucura de un weekend special”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine’ a devenit un eveniment emblematic pentru comunitatea noastră, ne bucurăm să vedem de fiecare dată prieteni și colaboratori dragi și din ce în ce mai mulți oameni zâmbitori care se bucură de muzică pe care o promovăm si de atmosfera din Parc, a spus Vlad Bodea, fondator Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Lidl și Ursus Cooler sunt doi dintre partenerii care au facut posibilă ediția din acest an. Lidl se va ocupa de zona de food court și vor pregăti preparate delicioase, fresh-uri și clătite. De asemenea, în zona Lidl veți găsi si păturici și mese pentru cei care vor să se bucure de gustare în aer liber. Tot Lidl va aduce atât activitati pentru copii (ateliere de pictură, animatori, jocuri în aer liber) cât și pentru “copiii adulți” –  giant chess, giant jenga, cricket, ș.a. Ursus Cooler ne va potoli setea unui weekend ce deja se anunță însorit și colorat.

Mai multe informații despre Picnic VRTW @ RDC pot fi urmărite pe pagina de facebook a evenimentului. Picnic – desculț în iarbă cu Radio Guerrilla.

Info eveniment

Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine

facebook.com/roabadecultura

facebook.com/vinyl.rum.tapas.wine

Despre Roaba de cultura:

Proiectul Roaba de cultura este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 19 mai – 30 septembrie 2018. Accesul in zona Roabei  de cultura este liber sapte zile pe saptamana si beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Roaba de Cultura va oferi activitati diverse, surprize colorate, concursuri si activitati antrenante: ateliere de dezvoltare personala pentru cei mici si cei mari, sesiuni de citit povesti, sesiuni de Open Stage in care tinerii artisti sunt asteptati sa incante publicul cu muzica lor, jocuri distractive, seri de film si concerte in aer liber. Mai mult decat atat, publicul larg va putea participa la worskshop-uri sportive gratuite

Despre Vinyl, Rum, Tapas & Wine

Vinyl, Rum, Tapas & Wine a pornit acum aproape 4 ani ca o platforma de evenimente și o comunitate „nu-doar-a iubitorilor de vinyl”, cu seria “Wednesday Vinyl, Rum Tapas & Wine”, serie ce ajunge in acest sezon la evenimentul cu numarul #100, și prin intermediul căreia au avut ocazia să colaboreze cu artiști talentați, să promoveze muzica care îi definește și să își lărgeasca orizonturile.

 

Scroll to Top