La BikeFest, pedalăm pentru zâmbetele copiilor din Valea Screzii!

Pe 13 și 14 septembrie, în Parcul Izvor din Capitală, toți bicicliștii urbani petrec și se întrec la cele mai tari competiții de la BikeFest! Fie că ai un fixie, un mountain bike, o cursieră, o bicicletă vintage sau o bicicletă Ia’Velo, te asteptăm la BikeFest, un eveniment dedicat oamenilor frumoși care susțin bicicleta și tot ceea ce înseamnă ea! 
În cadrul acestui eveniment, sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 17:00, Asociația Green Revolution organizează un tur ciclist caritabil. Te așteptăm să plecăm în turul ciclist caritabil pe traseul: Parcul Izvor – pe Splaiul Independenței – pe lângă Piața Operei – înconjurăm Podul Grozăvești – revenire pe Splaiul Independenței în Parcul Izvor.
Dacă ai bicicletă, dar și un suflet mare, te așteptăm să pedalezi în numele unei cauze bune. La fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur, Asociația Green Revolution va dona o bicicletă unui copil nevoiaș din localitatea Valea Screzii, Prahova. Așadar, vino cu 19 prieteni și împreună veți aduce zâmbeteul pe fața unui copil neajutorat. Cu cât suntem mai mulți, cu atât vom da mai multe biciclete, de aceea va așteptăm în număr cât mai mare.
Peste 200 de copii sunt în grija părintelui Nicolae Tănase, care a înființat în 1994 „Asociatia Pro Vita pentru născuți și nenascuti” și de atunci se îngrijește de copii orfani, tineri alungați din centre instituționalizate, viitoare mame, mame fără posibilități materiale sau alungate de la casele lor de teroare și violentă, dar și bătrâni.
În prezent, părintele Nicolae Tănase este tată, pe lângă cei șase copii ai săi, pentru aproape 400 de suflete. Prin forțele proprii și cu ajutorul oamenilor din jur a reușit să închege o adevărată comunitate pe Valea Plopului și Valea Screzii. Dacă în trecut Valea Screzii era doar un islaz comunal, părintele a reușit să ridice un sat din temelii cu apa curentă.
[quote align=”center” color=”#999999″]A avea o bicicletă este visul oricărui copil! În situația noastră, singuri, nu putem să îndeplinim toate dorințele, iar inițiativa Green Revolution a venit în întâmpinarea speranțelor copiilor noștri. Cu ajutorul bicicletelor, copiii mai mari vor putea ajunge la școală sau se vor folosi de ele pentru rezolvarea unor situații speciale (achiziționarea de medicamente sau alte produse de necesitate imediată), ne-a spus Tatiana Velescu, ajutorul de nădejde al părintelui și directoarea „Asociației Pro Vita pentru născuți și nenascuti”.[/quote]

Dacă nu ai o bicicletă, îți oferim noi una. Vom pune la dispoziție 50 de biciclete I’Velo, care pot fi rezervate prin trimiterea unui mail la adresa office@greenrevolution.ro. Trebuie să menționezi că îți dorești o bicicletă I’Velo pentru turul ciclist caritabil și să ne lași datele tale de contact.
Mai multe detalii despre „Asociația Pro Vita pentru născuți și nenăscuți” și despre cum îi puteți ajuta pe copii, găsiți accesând www.asociatiaprovita.org

Scroll to Top