La BikeFest, fetele și bicicletele petrec la Unica Bike Fiesta!

Femeia și bicicleta trebuie sărbătorite așa cum se cuvine, de aceea Unica, împreună cu Asociația Green Revolution invită toate doamnele, domnișoarele și bicicletele lor să se distreze la BikeFest

Pe 13 și 14 septembrie, în Parcul Izvor, bicicliștii bucureșteni și nu numai spun prezent la un eveniment dedicat oamenilor frumoși care susțin bicicleta și tot ceea ce inseamna ea! În cadrul acestui eveniment, revista Unica și Asociația Green Revolution vor celebra femeia și bicicleta prin activități energice, vesele și deopotrivă relaxante. Veți fi întâmpinate cu multă voie bună, ateliere frumoase și competiții distractive pentru care vom pune la bătaie super premii.

Programul Unica Bike Fiesta, pentru 13 și 14 septembrie, arată astfel:
Sâmbătă, 13 septembrie
16.00 – 18.00 Sesiuni de masaj cu Max Relax
16.00 – 18.00 Workshop de bijuterii handmade cu Breslo
Duminică, 14 septembrie
16.00 – 17.00 Workshop cu revista Psychologies, susținut de redactorul șef Iuliana Alexa, cu tema ”Nevoia de sport pentru copii și evadarea în natura”
17.00 – 19.00 Petrece cu Unica Bike Fiesta la BikeFiesta!
Toate fetele sunt invitate să ia parte la competiții distractive pe biciclete: Pedalăm pe tocuri; Concurs de limbo pe bicicletă! Premiul special va fi o ținută Stephan Pelger, iar atmosfera va fi una de Moven & Grooven cu DJ Shurubel.
În același timp, avem pentru voi lecții de dans oferite de Oana Ioniță și Dance Planet, sesiuni de masaj cu Max Relax, workshop de bijuterii handmade cu Breslo, demonstrații de coafură cu Getta’s, toate asezonate cu un candy bar delicios, oferit de Sweet Boutique.
Așadar, nu-ți face planuri pentru acest weekend, căci te așteptăm cu multe, multe surprize frumoase la BikeFest!

Scroll to Top