I’Velo Timisoara si Constanta intra in vacanta

940I’Velo, proiectul Asociatiei Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunta sfarsitul sezonului 2013 in doua centre din tara: Constanta si Timisoara, incepand cu 28 octombrie. Multumirile merg catre toti cei care au ales bicicletele I’Velo ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul intregului an 2013 si au participat la activitatile organizate in cadrul proiectului, dar si catre autoritatile, partenerii si sponsorii proiectului. [quote align=”center” color=”#999999″]Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar un mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa-si lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor.
Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice
Raiffeisen Bank
[/quote]

In cursul anului 2013, in centrele din Constanta (Parcarea Hotelului Timisoara si Parcul Copiilor) si Timisoara (Gravity Park si Parcul Primariei) s-au inregistrat peste 37.000 de inchirieri. Astfel, peste 28.000 de constanteni s-au plimbat cu bicicletele galbene si aproape 9.000 de timisoreni au ales bicicletele I’Velo pentru a se relaxa sau pentru a se deplasa dintr-un punct in altul al orasului. La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo au putut fi disponibile atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au avut posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie. Tarifele de inchiriere au fost: 3 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

[quote align=”center” color=”#999999″]Dupa trei ani de I’Velo, ne bucuram sa constatam ca tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca bicicleta ca mod alternativ de transport si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator. Le multumim celor peste 37.000 de utilizatori din Timisoara si Constanta si va asteptam in numar cat mai mare si anul viitor sa dovedim ca suntem parte a oraselor in care traim.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor, cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi si Constanta, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.
In sezonul 2013, centrele I‘Velo’ au fost amplasate in Bucuresti – parcul Herastrau – Arcul de Triumf si Charles de Gaulle -, Tineretului, Timisoara –  Parcul Copiilor si Parcarea Hotelului Timisoara, Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului si Constanta – Parcul Tabacariei sau Gravity Park si Parcul Primariei si Sibiu – Cazarma 90.

Scroll to Top