I’Velo premiaza povestea ta

velomic

Esti pasionat de plimbarile cu bicicletele I’Velo? Povestete-ne cea mai frumoasa experienta cu bicicleta galbena si poti castiga unul dintre cele 5 vouchere I’Velo, care iti asigura sapte inchirieri gratuite a cate doua ore fiecare, in perioada 29 martie – 30 aprilie. Concursul se desfasoara in perioada 25 – 28 martie, iar cei 5 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 28.03.2014 si anuntati pe pagina de facebook www.facebook.com/IloveVelo. Pasionatii de bicicleta si miscare in aer liber sunt asteptati sambata, 29 martie, 2014, ora 10:00, in Bucuresti, Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle,  la deschiderea centrelor I’Velo din Bucuresti.
Deschiderea se va realiza printr-un tur ciclist, desfasurat pe traseul: Bdul Nicoale Prezan – Arcul de Triumf – Bdul Kisellef – Arhitect Ion Mincu. Turul ciclist va marca deschiderea sezonului velo 2014, iar in intervalul 10 :00 – 12 :00, bicicletele galbene se pot inchiria gratuit.
I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. In cei 4 ani de functionare, programul I’Velo a reusit sa scoata aproximativ 800 000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone. Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor, cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta si Alba Iulia, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Scroll to Top