I’Velo, pe pista Aeroportului Bucuresti-Baneasa

baneasaPe langa acrobatii cu planorul sau zboruri in formatie, spectatorii editiei din 2013 a Bucharest International Air Show (BIAS), de pe aeroportul Bucuresti-Baneasa, au putut admira si bicicletele I’Velo, puse la dipozitia organizatorilor de catre Asociatia Green Revolution pentru a se deplasa in cadrul expozitiei. [quote align=”center” color=”#999999″]Bicicletele I’Velo ne-au fost de mare ajutor in organizarea evenimentului. Valentin Iordache, Director Comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti[/quote]
Celebrand 90 de ani de la infiintarea Aeroclubului Romaniei, editia din 2013 a Bucharest International Air Show (BIAS) a reunit peste 100 de aeronave in evolutii aeriene sau expuse publicului, dar si  peste 100 de piloti si parasutisti de elita. In premiera pentru Bucuresti, la spectacolul aerian au evoluat Baltic Bees, formatia letona cu un stil de pilotaj unic in lume, executand manevre artistice de maxima dificultate.
Infiintata in urma cu cinci ani, echipa de acrobatie aeriana Baltic Bees evolueaza pe cinci aeronave de tip L-39C Albatros, fabricate in Republica Ceha. Prima echipa profesionista de acrobatie aeriana infiintata in statele baltice, trupa letona este compusa din piloti experimentati, avand la activ mii de ore de zbor pe aeronave militare si pe aeronave de acrobatie de mare viteza si manevrabilitate. Sunt recunoscuti dupa stilul unic de pilotaj si manevrele artistice de maxima dificultate.

Scroll to Top