„Învață să pedalezi” pentru o cauză bună

Știi sau nu să pedalezi? Ai sau nu bicicletă? Oricare ar fi răspunsul, Asociația Green Revolution și I’Velo îți recomandă ca duminică, 28 septembrie, de la ora 15:00 la 19:00, să fii în parcul Crângași și să pedalezi pentru o cauză bună! 

Asociația Lindenfeld, prin programul educațional pentru copii din centre de plasament Ajungem Mari, te invită la un eveniment special: „Învață să pedalezi”. În cadrul acestui proiect vei împărtăși bucuria mersului pe bicicletă cu cât mai mulți copii din centre de plasament sau din medii defavorizate. Va fi o mare lecție de pedalat la care poți fi profesor sau elev, așa că vino cu un prieten pe care să îl înveți să pedaleze sau convinge-ți un prieten că e momentul să te învețe pe tine.
Copiii din centre vor învăța să meargă pe biciclete alături de voluntarii Ajungem Mari, iar tu vei avea satisfacția de a învăța să pedalezi sau de a-ți învăța un prieten. Duminică va fi rândul copiiilor instituționalizați din sectorul 6 să învețe să meargă pe bicicletă, urmând a le fi donate 10 biciclete. Participarea la eveniment este liberă, dar poți face o donație pentru a extinde proiectul „Învață să pedalezi” și în sectoarele 1, 2 și 3.
Spune și tu DA evenimentului de pe 28 septembrie, din parcul Crângași: https://www.facebook.com/events/904418149585629/
Pentru mai multe informații despre proiectul „Învață să pedalezi”, accesează  www.ajungemmari.ro

Scroll to Top