Îndrăznește să fii erou urban la BikeFest 2014

Realizat de Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank, BikeFest este un eveniment organizat în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, în cadrul celor două zile de eveniment vor fi organizate activități cu și despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport. Dacă ești biciclist urban, te provocăm să îndrăznești să fii erou urban la BikeFest! 

Cuvântul de ordine, pentru cea de-a patra ediție a BikeFest 2014, este ÎNDRĂZNEȘTE! Vara s-a terminat, dar nu și sezonul de pedalat. Așa că, indiferent de vreme și echipată corespunzător, bicicleta te ajută să răzbați traficul și provocările urbane.
Pe 13 și 14 septembrie, în Parcul Izvor, toți bicicliștii urbani petrec și se întrec la cele mai tari competiții! Fie că ai un fixie, un mountain bike, o cursieră, o bicicletă vintage sau o bicicletă I’Velo, te așteptăm la BikeFest, un eveniment dedicat oamenilor frumoși care susțin bicicleta și tot ceea ce înseamnă ea! Timp de două zile, vei avea parte de competiții una și una, multă distracție, adrenalină și bucuria de a participa la cel mai mare eveniment dedicat bicicliștilor de oraș!

ÎNDRĂZNEȘTE:

  1. Să fii erou urban la I’Velo Pentathlon, o competiție care îți va testa rezistența, viteza și îți va împinge limitele la maximum. Ai un circuit de cinci probe, distribuite pe un traseu de trei kilometri, din care îți garantăm că nu lipsesc originalitatea, noutatea, distracția și efortul, însă toate vor face un traseu fără egal. Băieții vor totaliza aproximativ 10 kilometri cu toate probele, iar fetele, șapte kilometri. Este o cursă cu tine, o cursă din care tu ieși învingător, în care îți vei testa limitele și te vei distra. Ocolirea gropilor, urcatul scărilor cu bicicleta în spate, slalomul prin trafic, toate provocările zilnice din cotidianul bucureștean se transformă într-o adevărată demonstrație de rezistență și energie la Pentathlon 2014! Dacă nu te-ai înscris încă, o poți face acum, gratuit: http://bikefestromania.ro/înscrie-te/
  2. Să pedalezi pentru o cauza nobilă în Turul ciclist caritabil! Pedalăm pentru copii care nu au și nu își permit o bicicletă. Așa că vino împreună cu alți 19 prieteni, căci pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur, noi vom dona o bicicletă unui copil care are mare nevoie de ea.
  3. Să îți testezi rezistența fizică la cel mai mare maraton de cycling și aerobic, powered by World Class. 300 de biciclete, cei mai buni instructori și cele mai energice cinci ore de pedalat împreună cu o mulțime de oameni pozitivi și puternici. Înscrierile se fac pe www.worldclass.ro.
  4. Să înveți să mergi pe bicicletă sau să faci o surpriză cuiva drag, în cadrul Școlii de biciclete powered by Nescafé 3in1! Timp de două zile, îi învățam pe începătorii în ale mersului pe bicicletă cum să pedaleze cu ușurință în trafic. Pentru înscrieri, trimite un mail la office@greenrevolution.ro
  5. Să vezi unde te poate duce pasiunea, alături de cei mai tari bikeri din țară ce vor face spectacol cu trick-urile lor.
  6. Să te distrezi la Doi pe bicicletă, cea mai amuzantă competiție dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Și dacă ți se pare că vom facem destul de multe în doar două zile, află că mai avem și alte surprize!
BikeFest este despre tine și prietenii tăi, este despre distracție, relaxare și bună dispoziție. La BikeFest râzi cu gura până la urechi la un spectacol de stand-up comedy, cânți împreună cu noi la cele mai tari concerte, te bucuri de o zonă de relaxare cu muzică, băuturi, răcoritoare, înghețată și alte bunătăți și, dacă vrei să pleci și cu un suvenir, ai de unde alege, pentru că cele mai frumoase obiecte handmade din oraș te așteaptă.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce înseamnă BikeFest, urmărește-ne pe http://bikefestromania.ro/ și pagina de facebook https://www.facebook.com/BikeFestRomania.

Scroll to Top