Hallowheel, cea mai tare petrecere pe biciclete

halloweel
Ieri, 30 noiembrie, studentObike a sărbătorit Hallowheel-ul, petrecerea studenților pe bicicletă. Peste 100 de studenți au spus prezent inițiativei noastre din Complex Agronomie-Herăstrău. Boboci sau aproape licențiați, studenții s-au adunat la centrul de închirieri studentObike și s-a pornit distracția.

În ciuda vremii mohorâte de afară, stundeții prezenți au demonstrat că nimic nu le poate sta în cale când vine vorba de voie bună. Nu au lipsit muzica antrenantă, râsetele, spiritul de competiție, dovlecii și ținutele de Hallowheel. Aproape toți cei prezenți au spus da provocării și s-au înscris la cele 4 concursuri lansate de noi: ”Concurs de sculptat dovleci”, ”Chic pe bicicleta”, ”Fii vedetă pe bicicleta” și ”Oul buclucas”.
Am pus la bătaie o super tabletă, 2 ipod Suffle, 2 vouchere la fotbal, 2 vouchere la tenis de câmp și 2 abonamente la sala de fitness din Complex Agronomie. La concursul de sculptat dovleci, 20 de studenți și-au pus talentul la încercare. Într-un interval de 10 minute, dovlecii noștri au prins viață și personalitate. Zâmbitori sau fioroși, cu dinți sau fără, dovlecii au fost adevărate capodopere de Hallowheel. În final, Dragoș a fost votat artistul serii, căci dovleacul sculptat de el a fost cel mai înfricoșător.
[quote align=”center” color=”#999999″]A fost o probă sub presiune și toți participanții au încercat să sculpteze cât mai original dovleacul. Mă bucur să fiu printre câștigători și mulțumesc echipei studentObike pentru tabletă mult visată, ne-a spus Damian Dragoș Ștefan, student la Facultatea de Zootehnie.[/quote]
La ”Chic pe bicicletă”, fetele au pedalat pe o distanță stabilită, timp în care trebuiau să se rujeze cât mai bine. Cu viteză și multă îndemânare, Hingu Maria a câștigat competiția și un ipod Suffle. La cerere, am lansat această probă și pentru băieți și mare ne-a fost surpriza să vedem că s-au descurcat mai bine decât fetele. Spiridonica Andrei a demonstrat că se pricepe și la pedalat și la rujat și a câștigat un voucher la fotbal pentru el și toți prietenii lui.
Dintre toate probele, ”Fii vedetă pe bicicletă” a fost cea mai interactivă. Costumați și pe bicicletă, studenții au pornit prin campus să se pună în valoare prin 5 selfie-uri cu: un paznic, un chelios, o roșcată, o fată cu părul scurt și un băiat cu părul lung. În cursa contracronometru, Țicău Ștefănel s-a clasat pe primul loc și a câștigat un ipod Suffle. Fetele de pe următoarele 2 poziții se vor bucura fiecare de câte un voucher la tenis de câmp.
[quote align=”center” color=”#999999″]Mi-a făcut mare plăcere să particip la Hallowheel! A fost distractiv și m-am bucurat să câștig un ipod Suffle. Acest eveniment a fost o inițiativă foarte bună pentru noi, studenții, și așteptăm ediția de anul viitor, ne-a transmis Ștefan, student la Facultatea de Inginerie Economică și Management în Agricultură și Agroturism. [/quote]
La final, am jucat ”Oul buclucas”, 6 echipe a câte 2 persoane. Fiecare persoană trebuia să arunce un ou crud de la una la cealaltă. Oul trebuia să rămână întreg, iar distanța se mărea de la o aruncare la altă. Câștigătorii Damian Dragoș și Ene Virgil s-au ales cu câte un abonament la sala de fitness din campus, iar băieții de pe locul 2 au câștigat un voucher de 2 ore la fotbal.
[quote align=”center” color=”#999999″]A fost un Hallowheel spectaculos! Suntem la a doua ediție a acestui eveniment, dar cu un concept total diferit. Dacă anul trecut ne-am distrat într-un club din București, anul acesta ne-am dorit o competiție distractivă și energică. Deși vremea nu a ținut cu noi, studenții au venit în număr mare și au participat la toate probele noastre. Le mulțumim tuturor și îi așteptăm și la Hallowheel 2015 și, până atunci, îi invităm să se plimbe cu bicicletele noastre, a declarat Bogdan Ionete, project managerul proiectului studentObike.[/quote]

Scroll to Top