Get into the mood with Kim Cesarion!

Ambasada Suediei la București și Business Sweden, în parteneriat cu Asociația Green Revolution, vă aşteaptă în weekend-ul 13 – 15 iunie la Suedia Creativă, un eveniment prin care dorim să aducem în atenția publicului românesc muzica, tradițiile și cultura suedeză. Vă invităm pe pajiştea Roabei, la un exerciţiu de frumos şi bun, deoarece, timp de trei zile, Suedia se mută în Parcul Herăstrău. Definiţia acestui weekend este: inovație, dezvoltare durabilă, cultură, design, modă, muzică, filme. Iar vedeta evenimentului va fi, fără echivoc, Kim Cesarion. 

Născut în Suedia, în 1990, Kim cântă la vioară, pian, bass, violă și tobe, fiind un muzician clasic foarte bine instruit. A studiat la Lilla Akademin, o școală de muzică extrem de apreciată în Stockholm.
În 2011, după întâlnirea cu Arnthor Birgisson și Linus Andreen (doi dintre mogulii showbiz-ului suedez), Kim Cesarion primit un contract cu Aristotracks . El a semnat un contract de distribuție cu Sony Music Suedia, în timp ce RCA va distribui piesele sale în Marea Britanie, iar Columbia Records în Statele Unite.
Una dintre noile revelaţii ale Suediei, Kim Cesarion este bine cunoscut pentru falsetto-ul său, pe care îl folosește în piesa “Undressed”, lansată pe 22 martie 2013. Al doilea single, “Brains Out”, a fost lansat pe 6 septembrie 2013, iar albumul de debut ar trebui să apară anul acesta și este scris de Kim, împreună cu Arnthor Birgisson, Gary Clark și Lukasz “Lukipop” Duchnowski. Iar pe 14 iunie, de la ora 21.00, la Roaba de cultură şi pentru prima dată în România… Kim Cesarion!

 

Scroll to Top