Diplomații pedalează cu I’Velo, pentru al treilea an consecutiv

Asociația Green Revolution pune la dispoziția Ministerului Afacerilor Externe, pentru al treilea an consecutiv, 100 de biciclete I’Velo pentru turul ciclist din cadrul Cupei MAE, ajunsă la a XII-a ediție.  [quote align=”center” color=”#999999″]Ne bucurăm să fim parteneri ai Ministerului Afacerilor Externe în organizarea turului de bicicletă, pentru al treilea an consecutiv, și, împreună, să continuăm să susținem promovarea bicicletei ca transport alternativ pentru un stil de viață sănătos și un oraș mai puțin poluat.
Raluca Fişer, președinte Asociația Green Revolution[/quote]

Turul ciclist se desfășoară sâmbătă, 24 mai,  între orele  09:30 – 11 :00 și este menit să încurajeze cetățenii Capitalei să practice sportul, oferind exemplul unui stil de viață activ și sănătos.  Punctul de start va fi amenajat la Fântâna Miorița, iar diplomaţii vor pedala pe traseul: Fântâna Miorița – Șoseaua Kiseleff (axa centrală) – Arcul de Triumf – Bulevardul Constantin Prezan – Piața Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – Piața Victoriei şi retur.

[quote align=”center” color=”#999999″]Turul ciclist organizat de MAE nu este doar o competiție sportivă, ci și un prilej pentru diplomații români de a se întâlni cu diplomații străini acreditați la București într-o atmosferă de fair-play, precum și un îndemn pentru bucureșteni la mișcare în aer liber. Mulțumim Asociației Green Revolution pentru sprijinul acordat în organizarea competiţiei.
Brândușa Predescu, purtător de cuvânt al MAE[/quote]

 

Scroll to Top