Centrul I’Velo din Timișoara se mută în parcarea Iulius Mall

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank anunța relocarea centrului I’Velo în Timișoara, în parcarea Iulius Mall, Intrarea Calea Sever Bocu, începând de astăzi, 17 iulie 2014. 

Centrul de închiriere din parcarea Iulius Mall va pune la dispoziția timișorenilor 50 de biciclete, șapte zile din șapte, în intervalul 11:00 – 21:30, de luni până vineri, (ultima închiriere la ora 20:30) și 10:00 – 21:30 sâmbăta și duminica (ultima închiriere la ora 20:30). La fel ca și anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora și 15 lei pentru 24 de ore.

[quote align=”center” color=”#999999″]Din 2010, când am lansat I’Velo, și până în prezent, putem spune că am reușit să arătăm că bicicleta nu este doar un mijloc de agrement sau de folosit exclusiv în week-end, ci chiar un mijloc de transport la și de la serviciu. Vrem să încurajăm oamenii să folosească în continuare cât mai mult bicicleta, să își lase mașinile acasă și să pedaleze pentru sănătatea lor și a orașului lor. Corina Vasile, Director Comunicare
și Relații Publice Raiffeisen Bank
[/quote]

În sezonul 2014, centrele I’Velo vor putea fi găsite în București – Parcul Herăstrău, zona Piața Charles de Gaulle și Arcul de Triumf și Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Șincai, dar și în țară, în orașele: Iași – Parcul Copou, Brașov – Piața Sfatului, Constanța – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, iar din acest an și la Alba Iulia – Piața Unirii. De asemenea, I’Velo oferă în continuare  posibilitatea de a va rezerva online bicicletele, accesând site-ul www.ivelo.ro.

[quote align=”center” color=”#999999″]Pentru al cincilea an consecutiv, încurajăm timișorenii să aleagă bicicleta ca mijloc principal de transport, dar și ca modalitate distractivă de a face mișcare.  În continuare, una dintre principalele noastre preocupări rămâne siguranța utilizatorilor și nevoia unei infrastructuri pentru biciclete. Ne bazăm pe susținerea autorităților publice, care trebuie să prioritizeze mersul pe bicicletă și să rearanjeze întregul spațiu urban disponibil potrivit acestor priorități. Infrastructura necesară utilizării bicicletei este printre cele mai importante condiții de dezvoltare a unui oraș prietenos cu bicicliștii.
Raluca Fişer, președintele Asociației Green Revolution[/quote]

Programul I’Velo, inițiat de Raiffeisen Bank și Green Revolution, se desfășoară sub înaltul patronaj al Ministerului Mediului și Pădurilor, cu sprijinul primăriilor din București, Timișoara, Brașov, Sibiu, Iași, Constanța, Alba Iulia, precum și al Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Scroll to Top