Bucharest Summer University pe biciclete I’Velo

Bucharest-Summer-UniversityStudenti din 26 de tari au pedalat cu bicicletele galbene la cea de-a IX-a editie a Scolii internationale de vara “Bucharest Summer University”, care isi propune dezvoltarea perspectivelor participantilor prin dialog si dezbateri cu specialisti, atat din mediul academic, cat si din mediul de afaceri. evenimentul s-a desfasurat in perioada 11 – 25 august 2013. Participantii au invatat despre cum vor influenta evolutia economiei viitorii antreprenori si manageri, despre impactul unui sistem de contabilitate in concordanta cu masurile de natura financiara sau despre strategii competitive ale corporatiilor. Participantii au avut parte si de activitati distractive, excursii in Bucuresti si in tara si seri tematice.

[quote align=”center” color=”#999999″]Bicicletele galbene i-au insotit pe studentii scolii de vara intr-un tur care a avut plecarea din Herastrau – Victoriei si retur, menit sa sustina miscarea si viata sanatoasa.
Ionut Daniel Pop, student reprezentant
Master Finante – Banci DOFIN, an I FABBV
[/quote]

Evenimentul a fost organizat de Academia de Studii Economice, Asociatia Absolventilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Alumni ASE) si Uniunea Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Scroll to Top