Bike2Work: Angajatul lunii este angajatul care merge pe bicicleta

Afis B2W 2Astazi ia startul Bike2Work, un nou proiect Green Revolution, co-finantat prin Programul “Energie Inteligenta – Europa” al Uniunii Europene si desfasurat sub umbrela Federatiei Biciclistilor Europeni (ECF).

Proiectului isi propune sa incurajeze angajatii sa adopte bicicleta ca mijloc de transport alternativ in detrimentul automobilului si atragerea companiilor in categoria – Cycle Friendly employer si certificarea acestora conform standardelor UE.

Asociatia Green Revolution s-a alaturat acestui proiect impreuna cu alte organizatii din 11 state europene (Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franta, Croatia, Malta si Bulgaria), participarea asigurand, in mod oficial, un loc in marea familie de bicilisti europeni!
Campania se va desfasura in perioada 18 mai – 28 iunie si isi doreste sa schimbe comportamentul si mentalitatea angajatilor, dar si sa incurajeze angajatorii sa vina in intampinarea nevoilor biciclistilor.

“Ne bucuram ca, prin intermediul proiectului Bike2Work, sa invitam angajatii din Romania sa alega bicicleta ca mijloc principal de transport spre si de la munca inapoi acasa. Suntem de parere ca bicicleta este o modalitate distractiva de a face miscare, dar si de a-ti mentine forma fizica, dar si de a contribui la dobandirea unui oras curat si sanatos pentru comunitate, asa incat, va asteptam in numar cat mai mare sa va inscrieti in campania noastra. Printre preocuparile noastre raman, in continuare, siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. De aceea, ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe bicicleta si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras pentru biciclisti”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Mecanismul campaniei este simplu. Tot ce trebuie sa faceti in perioada 18 mai si 28 iunie este :

1. Sa faceti echipa cu 2 dintre colegii vostri
2. Sa descarcati gratuit aplicatia de monitorizare a drumurilor tale (Android si IOS), disponibila pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenrevolution.ivelo) si App Store.
3. Sa pedati de cel putin 4 ori in cele 6 saptamani de campanie
4. Sa fiti norocosi, caci vom rasplati efortul si contributia voastra si vom organiza tombole saptamanale.
Inscrierile se fac aici: www.bike2work.ro/inregistreaza-te/

Implicarea angajatilor nu ramane nepremiata. Cine pedaleaza mai mult si mai des are mai multe sanse de castig. La sfarsitul fiecarei saptamani, se vor organiza tombole si se vor premia cei mai energici biciclisti din saptamana respectiva, iar pe 28 iunie vom desemna marii castigatori ai campaniei Bike2Work:
• Cel mai sportiv angajat biciclist
• Cea mai buna echipa
• Cea mai prietenoasa companie cu biciclistii

Scroll to Top