Biciclist cuMinte

biciminte
Lucian Dornescu a castigat premiul concursului, o bicicleta GIANT, modelul CRS 4

Concursul Biciclist cuMinte a fost organizat in perioada 29 septembrie – 31 octombrie 2010 de catre de Asociatia Green Revolution, GIANT, ProBike si Hypersport si si-a propus sa premieze cel mai responsabil biciclist al programului I’Velo, initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank. La concurs au participat atat cetateni romani, cat si straini, cu varsta de  peste 14 ani.
Participantii au inchiriat biciclete din programul de bike-sharing gratuit I’Velo. La prima utilizare a bicicletei I’Velo de dupa 28 septembrie 2010, acestia au primit un talon de participare, nominal si netransmisibil, care a fost completat cu datele lor de identificare. La predarea bicicletei in stare buna de functionare au primit o semnatura pe talon.
Dupa 10 utilizari cuMinti I’Velo (fara defectiuni aduse bicicletelor), in 10 zile diferite, participantii au strans 10 semnaturi, iar cuponul a fost predat reprezentantilor Green Revolution de la centrele de inchiriat.
Toate cupoanele au fost adunate si introduse in urna concursului Biciclist cuMinte. Bicicletele I’Velo au putut fi inchiriate din parcurile: Herastrau (zonele Pescarus sau Roata Mare), Tineretului (intrarea Sincai) sau Izvor (intrarea dinspre statia de metrou). Extragerea castigatorului a avut loc in 4 noiembrie 2010, la ora 18.00, in cadrul magazinului ProBike (Strada Lanariei, nr. 93 – 95, sector 4), in prezenta organizatorilor concursului si a sapte participanti. Acestia au primit fiecare cupoane de 10% reducere pentru cumparaturi ce au fost facute pana in 15 noiembrie 2010 in magazinele ProBike, BUS Bike Urban Station (Str. Matei Basarab, nr. 98, sector 3) sau Hypersport (Sos.N.Caramfil, nr. 34, sector 1). Lucian Dornescu, din Bucuresti, a fost cel mai cuMinte (responsabil) biciclist al programului de bike-sharing gratuit I’Velo. El a castigat premiul concursului, o bicicleta GIANT, modelul CRS 4.

[quote align=”center” color=”#999999″]Ma bucur mult ca am castigat, o sa-mi fie de mare folos aceasta bicicleta.
Eu sunt un mare sustinator al programului I’Velo si cred ca are o influenta importanta asupra bucurestenilor in ceea ce priveste alegerea unui mijloc de transport mai curat. Lucian Dornescu, castigatorul concursului Biciclist cuMinte[/quote]

Scroll to Top