Bicicletele I’Velo intra in vacanta

iarnaIarna isi intra in drepturi, iar bicicletele I’Velo intra in vacanta, incepand cu 4 decembrie. I’Velo a plimbat peste 154.000 de persoane pe bicicletele galbene. Bicicletele au fost alese fie ca mijloc de transport alternativ, fie pentru recreere. I’Velo le multumeste tuturor utilizatorilor, dar si autoritatilor  partenerilor si sponsorilor care au sprijinit proiectul.  Numarul mare de utilizatori si implicarea acestora in actiunile organizate in cadrul proiectului demonstreaza interesul lor de a se reuni intr-o adevarata comunitate a biciclistilor.
[quote align=”center” color=”#999999″]Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor.
Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice
Raiffeisen Bank
[/quote]

In cursul anului 2013, in centrele I’Velo din Bucuresti s-au inregistrat peste 94.000 de mii de utilizatori. Astfel, in centrul de la Aviatorilor – Herastrau, Piata Charles de Gaulle, in 191 de zile de functionare, 54.000 de bucuresteni au ales bicicletele galbene pentru plimbare sau pentru a se deplasa dintr-un punct in altul al orasului. Localizat tot in Parcul Herastrau, centrul de la Arcul de Triumf a inregistrat 13.000 de inchirieri in 144 de zile de functionare, iar centrul din Tineretului – Gheorghe Sincai, in 138 de zile,  peste 30.000 de bucuresteni s-au plimbat cu bicicletele galbene.

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo au putut fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au avut posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie.Tarifele de inchiriere au fost: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.
[quote align=”center” color=”#999999″]Dupa trei ani de I’Velo, ne bucuram sa constatam ca tot mai multe persoane au inceput sa foloseasca bicicleta ca mod alternativ de transport si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator  si de orasul in care traiescLe multumim celor peste 153.000 de utilizatori si ii asteptam in numar cat mai mare si anul viitor sa dovedim ca suntem parte a oraselor in care traim.
Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

Scroll to Top