B’ESTFEST Summer Camp 2013, cu I’Velo si Roaba de Cultura

bestfest-logo_top3Asociatia Green Revolution a fost prezenta in zona de Arts&Crafts a B’ESTFEST Summer Camp, ca si anul trecut, cu Roaba de Cultura, I’Velo si expozitia de biciclete „Pimp my bike”.  Astfel, pentru clipele de ragaz dintre concerte, Roaba de Cultura si-a asteaptat musafirii cu pufi, umbrare, o colectie generoasa de carti pentru toate gusturile, oferite de prietenii de la Editura Tritonic, iar bicicletele I’Velo au fost prezente pentru pasionatii de biciclete, ca si expozitia „Pimp my bike”, de unde te-ai putut inspira cum sa-ti personalizezi bicicleta.
B’ESTFEST Summer Camp s-a desfasurat in weekend-ul 5-7 iulie, in aer liber, in acelasi B’ESTFEST Park din Bucuresti-Tunari. Accesul in zona de eveniment s-a facut vineri incepand cu ora 17:00, in celelalte doua zile portile deschizandu-se la ora 16:00, concertele fiind programate dupa ora 18:00.
Editia din acest an a inclus pe afis nume precum: Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker.

Scroll to Top