Angajatii Ambasadei Suediei pedaleaza cu cravata

suedia
Anders Bengtcén, ambasadorul Regatului Suediei in Romania (dr.)

Asociatia Green Revolution continua proiectul ,,Biciclete cu cravata” impreuna cu Ambasada Suediei, aceasta fiinf prima ambasada din lista institutiilor din Corpul Diplomatic care ofera angajatilor, gratuit, biciclete pentru transportul zilnic  sau pentru recreere.
[quote align=”center” color=”#999999″]Suntem onorati sa anuntam Amasada Suediei ca partener al proiectului «Biciclete cu cravata», cu atat mai mult cu cat Suedia este o tara recunoscuta pentru numarul mare de biciclisti si pentru reteaua de piste pentru biciclete. Ne dorim ca tot mai multe ambasade, companii si institutii publice sa promoveze bicicleta ca transport alternativ pentru un stil de viata sanatos si un oras mai putin poluat. Astfel, vom putea convinge autoritatile sa amenajeze piste pentru iubitorii mersului pe doua roti.
Raluca Fiser, presedinte Green Revolution[/quote]

Prin proiectul “Biciclete cu cravata”, Ambasada Suediei incurajeaza mersul cu bicicleta ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.
[quote align=”center” color=”#999999″]Ambasada Suediei la Bucuresti cauta in mod constant noi modalitati de a deveni mai eco-friendly si de a contribui prin activitatile sale de zi cu zi la crearea unui mediu mai bun in Bucuresti. Reducerea transportului auto, prin utilizarea bicicletelor, este un pas mic, dar important pentru reducerea emisiilor de CO2 si pentru a contribui la reducerea poluarii si a decongestionarii traficului. In acest sens, acesta este un pas firesc pentru noi, pentru a adopta proiectul “Biciclete cu cravata”, o alternativa excelenta de transport pentru angajatii nostri si pentru o viata activa si echilibrata. Ciclismul este un mijloc util de transport, accesibil si relaxant si suntem bucurosi sa vedem tot mai multi romani folosind bicicleta ca mijloc principal de transport, asa cum este in Suedia.
Anders Bengtcén, ambasadorul Regatului Suediei in Romania[/quote]
,,Biciclete cu cravata”, primul program de bike-sharing gratuit din Romania, destinat centrelor de business si institutiilor publice,  a fost initiat de Asociatia Green Revolution in mai 2010. Asociatia Green Revolution pune peste 300 de biciclete la dispozitia angajatiilor Raiffeisen Bank, Orange Romania, Coca-Cola Hellenic Romania, Linde Gaz Romania, ING Asigurari de Viata, Banca Nationala a Romaniei, ING Bank, Daedalus, Ministerul Mediului, Agentia Pentru Protectia Mediului (ANPM) si bpv GRIGORESCU STEFANICA. Proiectul “Biciclete cu cravata” se desfasoara in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov. Din 2013, proiectul s-a extins si in Serbia.

Scroll to Top