Diplomatii pedaleaza cu I\’Velo

\"MAE-4\"

Asociatia Green Revolution a organizat impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe Turul ciclist din cadrul programului \”MAE, 150 ani de diplomatie. Organizatorii  turului ciclist din cadrul celei de-a XI-a editii a Cupei MAE au pus la dispozitie a 100 de biciclete I\’Velo pe care au concurat participantii la aceasta intrecere.
[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]Suntem incantati ca putem, cu sprijinul Asociatiei Green Revolution, sa promovam miscarea in aer liber. Impreuna cu membri ai Corpului Diplomatic, aflati in misiune in Romania, si cu bucurestenii care doresc sa ni se alature, vrem sa incurajam spiritul de fair-play si respectul intre oameni, tari si culturi diferite. Brandusa Predescu, purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe[/quote]

Turul ciclist s-a desfasurat sambata, 15 iunie 2013, intre orele 08:00 -11:00, iar punctul de start a fost la Fantana Miorita. Evenimentul a urmarit sa incurajeze cetatenii Capitalei sa practice sportul, oferind exemplul unui stil de viata activ si sanatos.

[quote align=\”center\” color=\”#999999\”]Ne bucuram sa fim parteneri ai Ministerului Afacerilor Externe in organizarea turului de bicicleta si impreuna sa sustinem promovarea bicicletei ca transport alternativ pentru un stil de viata sanatos si un oras mai putin poluat. Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution[/quote]

I\’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului. In cei 4 ani de functionare, programul I\’Velo a reusit sa scoata aproximativ 820.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone.

Scroll to Top