9 aprilie 2014: Sibiul a fost invadat de biciclete galbene!

Incepand de astazi, Piaţa Mare, Muzeul Brukenthal, Muzeul de Istorie, Catedrala Evanghelica Lutherana, Catedrala Ortodoxa, Turnul Sfatului ori Muzeul de Istorie a Farmaciei pot fi vizitate mai usor, deoarece bicicletele I’Velo s-au intors in oras!  Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank au deschis astazi sezonul I’Velo 2014, care vine cu surprize placute: biciclete nou-noute, confortabile si usor de utilizat, dar si un personal profesionist, prietenos si pregatit sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat. Centrul de inchiriere se afla in binecunoscutul loc din Piata Unirii, Cazarma 90. 80 de biciclete asteapta sa fie plimbate prin oras, sapte zile din sapte, in intervalul 11:00 – 20:00, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 19:00) si 10:00 – 20:00 in zilele de sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 19:00).

[quote align=”center” color=”#999999″]Pe bicicletele I’Velo am redescoperit mersul pe doua roti si sper anul acesta sa reusesc sa-mi cumpar o bicicleta a mea.
Krestel Christian, utilizator I’Velo
[/quote]
La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie. De asemenea, I’Velo ofera in continuare posibilitatea de a rezerva online bicicletele, accesand site-ul www.ivelo.ro
[quote align=”center” color=”#999999″]Bicicletele I’Velo ne fac viata frumoasa. Ne bucuram ca anul acesta centrul s-a deschis mai devreme si putem sa profitam de vremea calda pentru a ne plimba cu bicicleta.
Stefan Birs, unul dintre utilizatoii I’Velo de astazi
[/quote]
In sezonul 2014, centrele I‘Velo sunt deschise si in Bucuresti – Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle,  Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, dar si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, iar din acest an si la Alba Iulia – Piata Unirii. In cei 4 ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata aproximativ 800.000 de oameni la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.200 de tone.

Scroll to Top